Ostalo

Sme�no

Novak Đoković ima novog rivala koji je spavao u dresu Nadala!

Teniser Novak Đoković ima novog rivala koji je spavao u dresu Nadala, tukao se sa protivnikom, a evo šta je poručio Noletu.

Novak Đoković ima novog rivala koji je spavao u dresu Nadala! Foto: Printscreen Youtube/Upfront Ventures





U petak uveče, u Rimu će se održati meč između Novaka Đokovića i Korantena Mutea, koji je zakazan za 19 časova. Iako je Novak bio slobodan u prvom kolu, drugo kolo je bio neizvestan zbog lošeg vremena, pa je protivnik saznao za meč tek kasno u četvrtak.

Novakov naredni protivnik je Francuz Koranten Mute, trenutno rangiran kao 83. teniser na svetu. Iako su se sastali jednom ranije, 2019. u Parizu, gde je Novak Đoković pobedio rezultatom 2:0, Mute nije pokazao strah pred meč sa njim. Interesantno je da je Muteov trener Srbin, Petar Popović, koji će sigurno dobro pripremiti svog igrača za ovaj susret.


Što se tiče Mutea, 2022. godine se potukao na čelendžeru u Orleanu nakon poraza od Adrijana Andrejeva, a zatim se obratio javnosti na društvenim mrežama objašnjavajući svoje postupke.


"Ne želim da se izvinjavam za ovo što se desilo na kraju meča. Kada igrač dozvoli sebi da kaže "je*i se" dva puta, dok me gleda u oči, ne mogu da mu pomognem da razume da u mom shvatanju to nije stvar koja treba da se radi. Aplaudirali ste ovom igraču na kraju meča, za vas su možda to prihvatljive stvari, za mene nisu. U svakom slučaju, pretio mi je i rekao da ga čekam ispred izlaza sa terena, što sam ja očigledno uradio, ali sam imao problem da ga nađem, tragao sam za njim 10 minuta. Zapravo, bio je sakriven na drugoj strani iza šest ljudi iz obezbeđenja.

Čuo sam tvoje pretnje, tako da, kada izađeš iz sobe gde te kriju, biću veoma srećan da te sretnem. Čekam te nestrpljivo da možemo da popričamo mirno", napisao je Mute na Instagramu.




Foto: Printscreen Youtube/DjokerNole Media



Dobro je poznato da je francuski teniser veliki obožavalac bivšeg broja jedan na svetu, Rafaela Nadala:


"Počeo sam da igram tenis dok sam ga gledao. Sećam se njegovog prvog Grend slem turnira. Čak sam ga imitirao dok sam bio dete. Radio sam gluposti, spavao sam u njegovom dresu sa Rolan Garosa. Bio sam dete, nisam imao 14 ili 15 godina. Imitirao sam njegov servis. Kada si dete, treba ti idoli. Bio sam levoruki, pa je on bio moja inspiracija. Pokušavao sam da reprodukujem ono što je on radio." - rekao je Mute jednom prilikom.


U glavni žreb Rima je ušao kao "srećni gubitnik", pobedivši Tiaga Monteiru u poslednjem kolu kvalifikacija.

Možda vas interesuje:

Skandalozne tvrdnje! Jokić je zbog ovoga dobio MVP priznanje!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti


>