Region

Svet

Jelena Janković u svadji sa Viktorom Troickim

Poznato je već da Ana Ivanović i Jelena Janković privatno nisu u najboljim odnosima i da to tokom takmičenja sa Fed kup reprezentacijom vešto prikrivaju svoju netrpeljivost, ali ono što je najintresantnije od svega je da Jelena ne razgovara i sa teniserom Viktorom Troickim, a razlog tome je navodno maser.

Jelena Janković u svadji sa Viktorom Troickim



Naime, do nesporazuma je došlo prošle godine tokom priprema, kada su se Jelena i Viktor našli u istom hotelu, a svađu između njih je napravila Jelenina majka Snežana.

“Viktor je bio na masaži, a u jednom trenutku je u sobu uletela Jelenina mama Snežana i počela da urla na njega i masera, tvrdeći kako on nikako ne može da bude na redu za masažu pre njene ćerke. Viktor ju je tada opsovao i zaista je bila neprijatna situacija” - izjavio je blizak prijatelj Viktora Troickog.

Snežana i viktor supotom razmenili nekoliko neprijatnih rečenica . “Jecina mama mu je zapretila da se ne raspravlja sa njom, jer su oni sa Zvezdare i da bi mogao loše da prođe, na šta joj je Viktor odgovorio da se ne plaši nikakvih pretnji jer je Dorćolac”, dodaje ovaj izvor.

Da između njih stvarno nešto nije u redu govori i to da Viktor tokom turnira u Majamiju, nije želeo da se pozdravi sa Jeleninom familijom.

“Jecina braća, koja poznaju odranije Viktora, želela su da se pozdrave sa njim tokom turnira u Majamiju, gde žive, ali je on samo okrenuo glavu, ne želeći da ima bilo kakav kontakt s tom familijom” - izjavio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>