Region

Svet

Emina Jahović preživela pakao u Londonu

Popularna pevačica Emine Jahović i njen suprug Mustafa Sandal otputovali su u London kako bi se odmorili i malo šopingovali, međutim njihov odmor se pretvorio u pravi pakao , jer su se zatekli u sred nereda koji su krenuli prošle nedelje u britanskoj prestonici.

Emina Jahović preživela pakao u Londonu



"Emina i Mustafa odlučili su da što više iskoriste period dok ona može još uvek da leti avionom, pa su uplatili sedam noći u luksuznom hotelu "Mej fer" u samom centru Londona. Planirali su da poruče nekoliko komada nameštaja, pošto trenutno renoviraju deo svoje vile u Turskoj. Pošto Emina obožava robnu kuću "Harods", mislila je da bar dva dana posveti sebi u kupovini novih krpica, koje bi nosila tokom jeseni, ali je ršila da pokupuje i stvarčice za bebu" - izjavila je bliska Eminina prijateljica i dodala:

"Nisu znali ša se dešava jer su neredi počeli u siromašnijem delu grada, a nisu gledali ni vesti. Na recepciji hotela rekli su im da ni slučajno ne idu u restoran Džejmija Olivera, jer je potpuno demoliran i da su neredi svuda po gradu".

Pošto se previše uplašila Emina je rekla Mustafi da odmah krenu nazad za Istambul. On je to i učinio, ali prava drama je nastala kada su sa taksijem pokušali da stignu do aerodroma. Bili su svedoci strašnih scena nasilja i izbezumljenih ljudi koji su pokušavali da svoje živote spasu od huligana.

" Pričala mi je da je videla iz taksija, da je jedan mladić uperio pištolju devojku i da je nije ostavio na miru dok mu nije predala sve od stvari što je imala, kao i ženu koja je skakala sa prvog sprata koji je bio u plamenu.Presrećna je bila što je taksista uspeo da ih izvuče iz nereda i bezbedno doveze do aerodroma".

Emina je potvrdila da joj je u Londonu preživela pakao, kao i da nameštaj i krpice može da kupi i u Istambulu.

"Jao, tačno je da naš boravak nije protekao kako smo planirali i da smo se u Tursku vraztili posle 24 sata. Nije mi bilo sve jedno kada sam na putu do aerodroma gledala grad u haosu. Bile su to scene kao iz nekih filmova, ali sve je ok, a krpice i nameštaj mogu da kupim i u Istambulu" - zaključila je Emina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>