Region

Svet

Milan i Severina pravili bebu po savetu astrologa

Trenutno najaktuelniji par Severina Vučković i Milan Popović izgleda da ne rade ništa bez saveta astrologa ili feng šui majstora, pa su tako i dete začeli uz konsultaciju astrologa koji im je rekao da je april pravo vreme da rade na potomstvu.

Milan i Severina pravili bebu po savetu astrologa



"Istina je da i sam Milan odlično poznaje feng šui i astrologiju, te da postupa prema interakciji vremena i prostora, ali i prema rasporedu zvezda. I sam je znao da je kraj aprila ove godine odlično vreme da poradi na potomstvu, naravno, u obzir je uzeo i Severininu natalnu kartu, odnosno raspored zvezda, zbog njenog zdravlja, godina, ali i karijere. Međutim, on se dodatno posavetovao sa astrolozima, koji su mu potvrdili da je ulazak Jupitera u Bik, koji je inače Severinin horoskopski znak, najbolji momenat da se začne dete. Ispostavilo se da je horoskop bio u pravu, pa je Seve zatrudnela iako je povremeno sumnjala da će u tome uspeti" - rekao je izvor blizak Milanu, koji je dodao da je Popović unapred znao da će njgova i Severinina veza biti uspešna.

"Prošle godine, kada je upoznao Seve, Milan se konsultovao sa astrologom o njihovoj vezi i on mu je potvrdio da zbog činjenice da je tranzitni Saturn ušao u Vagu prošlog oktobra i da će tako biti do tog istog meseca 2012. godine, on i ona mogu da imaju savršenu vezu. Oni su upravo u tom nekom periodu, tačnije u novembru, počeli da se zabavljaju" - kaže izvor.

Da je horoskop bio u pravu potvrđuje i naš poznati astrolog Sanja Colja:

"S obzirom na to da je ovo godina Bika, znaka u kojem je Seve rođena, ne iznenađuje činjenica da njoj mnogo toga polazi za rukom. Trudnoća svakako nije iznenađenje, ovo je bio predodređen momenat za začeće. Iako je žena velikih strasti, sklona promenama i zaljubljivanju, horoskopi Severine i Milana obećavaju dobru vezu. Mnogo toga će njoj tek doneti naredna 2012, te bih savetovala da i samo venčanje odlože za taj period. Seve zna šta hoće, sujetna je, ne voli dosadne muškarce, a s obzirom na to da i Milan očekuje pored sebe ženu od akcije, njima svakako neće biti dosadno! Nju trudnoća neće sprečiti da radi, te će verovatno nastupati još neko vreme. Sledeća godina za začeće definitivno je 2014, i to svakako neće škoditi njenoj karijeri jer će uspeti sve da uskladi" - kaže Coljai dodaje da će njima dvoma ipak  2013. godina biti kritičana i smatra da bi trebalo da iskontrolišu situaciju, posebno Milan.

"Ono što bi moglo da im smeta je ljubomora, te savetujem da je kontrolišu. Izazovi po tom pitanju ce doći tokom 2013, ali s obzirom na to da Milan praktikuje astrologiju, mislim da će biti upozoren, te da će uspeti da kontroliše situaciju da bi sačuvali „mir u kući“ - zaključuje Sanja Colja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>