Region

Svet

Severina se ipak seli za Beograd

Iako je nedavno izjavila kako bi volela da se preseli u Split da bi bila bliže svojoj majci koja bi joj pomagala tokom trudnoće i kada se porodi, pevačica Severina Vučković će ipak živeti u Beogradu.

Severina se ipak seli za Beograd



Izvor blizak popularnoj pevačici rekao je kako Milan već uveliko oprema svoj luksuzni stan na Vračaru.

"Milan je uz Severinin blagoslov već polako počeo da doteruje stan u Beogradu, koji se nalazi u jednoj elitnoj zgradi na Vračaru, za njihovog naslednika. Dečja soba je već odabrana, tako da su sve stvari iz nje prenete u drugi deo stana. Pošto još ne znaju pol deteta, za sada kupuju stvari u univerzalnim bojama, a kad budu saznali da li će dobiti dečaka ili devojčicu, tada će ukomponovati desene. Seve već ima zamisao kako bi trebalo da izgleda krevetac, kao i cela soba" - rekao je izvor i dodao:

"Ona je Splićanka, tako da će jedna od njihovih sigurnih oaza biti Split. Kad se umore od gradske vreve ili kad im dosadi život u Beogradu, pogotovo leti, dolaziće u njen rodni grad. Milan nije imao ništa protiv toga, ali su se oboje složili da bi im glavni grad Srbije bio mnogo bolja opcija za odgajanje deteta, pogotovo zbog toga što je veliki broj Milanovih poslova vezan za Beograd. Osim toga, i njena rođena sestra Marijana sa porodicom živi u srpskoj prestonici i ona će joj sigurno biti od velike pomoći kada se porodi."

"Iako još ne mogu da saznaju pol deteta, Milan i Severina već su počeli da razmišljaju o imenu. Dogovorili su se da svom detetu, bez obzira na to da li će biti devojčica ili dečak, daju internacionalno ime kako bi se izbegle moguće neprijatnosti i povlačenje po medijima da li beba nosi srpsko ili hrvatsko ime" - zaključuje izvor blizak Milanu i severini.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>