Region

Svet

Region

Film "Hari Poter i relikvije Smrti 2" obara sve rekorde (Video)

Nakon samo tri nedelje prikazivanja, film „Hari Poter i relikvije Smrti 2“ je zaradio $1 milijardu dolara i tako postao film sa najvećom zaradom u odnosu na sve prethodne delove Hari Poter franšize. Tako se uvrstio u top deset filmova u istoriji po zaradi na blagajnama i našao na 9. mestu. Time je oborio još jedan rekord, jer je do ukupne zarade stigao za najkraći mogući period!

Film



Kompaniji Warner Bros. Pictures „Hari Poter i relikvije smrti 2“ je postao film koji je doneo najvišu zaradu ikada. Den Felman je izjavio: „Potpuno je neverovatno da se ovakve cifre dostižu za takav kratak vremenski period. Film ima sjajne kritike i odaziv publike, da je sasvim sigurno da će film interesovati gledaoce i tokom narednih meseci “. 

Film „Hari Poter i relikvije Smrti 2“ poslednja je u nizu ekranizovanih avantura Harija Potera. U drugom delu epskog finala, borba koja se vodi između dobra i zla, u svetu čarobnjaštva, eskalirala je u sveopšti rat. Ulog nikada nije bio veći. I niko nije siguran. Ali, Hari Poter može biti taj, koji će podneti najveću žrtvu, kako se približava poslednji okršaj sa lordom Voldemorom. Tu se sve završava.

Film „Hari Poter i relikvije Smrti 2“ u 3D-u se prikazuje u domaćim bioskopima od 14.jula.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>