Svet

Region

Andjelina Džoli napušta glumu?!

Holivudska glumica Anđelina Džoli nedavno je izjavila kako joj gluma više ne pričinjava zadovoljstvo i kako sve više uživa u ulozi majke.

Andjelina Džoli napušta glumu?!



"Više ne volim da glumim kao ranije. Sada mi se mnogo više dopada to što sam majka. Nisam nezahvalna, ali dok sam bila mlađa, mnogo mi je više značilo to što sam glumica. Pokušavala sa da pronađem odgovore kroz uloge koje sam tumačila“ - izjavila je glumica i dodala:

"Sada sam starija i znam ko sam. Manje me interesuje da pronađem neki odgovor koristeći ulogu. Sada već sama mogu da se izborim sa raznim situacijama i kao žena i kao odrasla osoba, a porodica mi je veliki oslonac.“

"Ne planiram da se bavim glumom zauvek. Bred i ja ionako sada mnogo manje snimamo. Već dugo smo u poslu, a postoji mnogo drugih stvari koje možemo da radimo“ - rekla je Anđelina.

Glumica je takođe dodala kako joj se mnogo više sviđa rad iza kamere: „Više mi se dopada da budem iza kamere. Mislim da sam dosta naučila od svih reditelja sa kojima sam radila, čak i sa onima koji mi se nisu dopadali. Od Klinta Istvuda sam naučila kako da motivišem ekipu na snimanju“ - zaključila je jedna od najlepših žena na svetu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>