Region

Svet

Danijela Dimitrovska: Zbog Ognjena se vraćam u Srbiju

Srpski top-model Danijela Dimitrovska proglašena je nedavno za jednu od deset najlepših Srpkinja po izboru američkog magazina „Kompleks".

Danijela Dimitrovska: Zbog Ognjena se vraćam u Srbiju



Lepotica iz Požarevca, koja već nekoliko godina živi u Njujorku i niže uspehe širom sveta radeći revije i kataloge za vodeće svetske kreatore i brendove „Dior", „Valentino", „Armani", „Kavali", „Moskino"... Pre nekoliko dana doputovala je u Srbiju. Nauštrb posla, Danijela planira da uz svog dečka Ognjena Amidžića ostane do kraja leta. Danijela je otkrila da je ludo zaljubljena i da su joj svi planovi vezani za zajednički život sa popularnim voditeljem.

"Mislim da mi život bez Ognjena ne bi imao smisla. Kod mene je tako u životu. Ljubav i posao, odnosno karijera, nadopunjuju se i ne bih bila zadovoljna da škripi na bilo kom polju od ta dva. Zadovoljstvo na emotivnom planu me motiviše da radim."

Kako si uspela da uskladiš poslovne obaveze i odeš na odmor?

"Moj život je pun odricanja i žrtve. Ovoga puta žrtvujem posao zbog ljubavi i trenutaka koji mi najviše prijaju. Nisam stala od prošlog leta, radila sam svakodnevno i bilo je situacija kada sam ljubav ostavljala po strani zbog snimanja i posla, jer od toga živim."

Kako se desilo da veza sa Ognjenom skoro preko noći preraste, reklo bi se, u ljubav tvog života?

"To su neobjašnjive stvari, ali mi od prošlog leta, od početka naše veze, bukvalno živimo zajedno i delimo sve."

Ipak, ti si često odsutna. Kako planiraš da pobediš razdvojenost od dečka?

"Ognjen je mesec i po dana bio u Njujorku, a sada ću ja biti ovde do kraja leta. Ići ćemo na letovanje na neku vrelu destinaciju, a posle ćemo da vidimo kako ćemo. Moji planovi jesu da se trajno nastanim u Beogradu i da odavde putujem na angažmane."

Kako nadomešćujete fizičku razdvojenost? Vodite li „prljave" telefonske razgovore?

"Verujte mi da sam vrlo patrijarhalna, pa to ne radim. Čujemo se jednom dnevno. Bitno mi je da Ognjen bude upućen u sve što se meni dešava, pa naši razgovori preko telefona i skajpa traju po nekoliko sati."

Da li je tvoja porodica imala zamerki na tvoj izbor, budući da Ognjen ima brak iza sebe?

"Ma kakvi. Oni su bili uz mene kad god mi je bilo teško, pa što ne bi bili i sada, kada mi je najlepše. Njima je bitno da sam ja srećna, a na meni „čitaju" sve. Među nama nema tajni i moja porodica je potpuno upućena u moju vezu sa Ognjenom od samog početka. A to što je Ognjen bio oženjen nije nikakvo čudo. I moj deda je imao dva braka iza sebe."

Važiš za jednu od najplaćenijih manekenki. Da li je tačno da zarađuješ milionske honorare i da li si zaista među najplaćenijim modelima u Srbiji?

"Govoriti o novcu je degutantno, i mi modeli međusobno o tome ne pričamo. Tako da ne znam koliko koja zarađuje. S druge strane, ja sam zadovoljna svojim honorarima."

Koji je tvoj najjači adut i ključ uspeha?

"Moj stav. Mene u poslu zovu Džampi jer sam im zabavna. Na snimanjima sam uvek vesela i pravim dobru atmosferu da bih svima olakšala posao i da se raduju kad sledeći put budu čuli da će raditi sa mnom."

Da li si razmišljala o pokretanju nekog biznisa kojim bi se bavila uporedo sa modelingom?

"Stalno razmišljam u tom smeru i gledam šta je najbolje i najunosnije. Svakako da najbolje znam svoj posao i volela bih da budem modni skaut, koji će krčiti put mladim i kvalitetnim devojkama koje žele karijeru kakvu ja imam."

Da li bi se podvrgla nekoj estetskoj korekciji i uvećala ženske atribute poput brojnih poznatih dama?

"Zasad ne, ali će mi sigurno jednog dana nešto zasmetati na telu, a to neću moći da ispravim fizičkim vežbama. Gotovo sve razumem, ali ne razumem žene koje od sebe naprave Frankenštajne, kad napumpaju usta i ostalo bez ikakve mere. Sumnjam da ih to učini srećnim."

Smatraš li da bi Ognjen bio lepši kada bi smanjio nos?

"Ne. Ja njega ne bih dirala, on je za mene najlepši. Inače, uopšte ne gledam fizički izgled jer šta mi znači nečija lepota ako sam u društvu te osobe bez radosti i razumevanja."

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>