Svet

Region

Razvode se Dženifer Lopez i Mark Entoni

Dženifer Lopez i njen suprug Mark Entoni objavili su da je na njihov sedmogodišnji brak stavljena tačka.

Razvode se Dženifer Lopez i Mark Entoni



Već duže vreme mediji špekulišu o krahu braka popularne pevačice, a iako je par nekoliko puta pokušavao da prikrije krizu u svojoj vezi, ipak više ne mogu zajedno i odlučili su da to zvanično obelodane.

"Doneli smo konačnu odluki da se razvedemo. Ovo nije bila nimalo laka i ishitrena odluka, ali smo ipak zaključili da je tako najbolje za nas i našu porodicu. Iskreno ovo je veoma bolan period za sve nas koji smo uključeni u razvod i voleli bi smo da mediji poštuju našu odluku" – saopštili su sada već bivši supružnici, a prenosi magazin “People”.

Međutim, šuška se da je pravi razlog za razvod treća osoba – i to niko drugi do Latino Bred Pit, kako su mediji prozvali Vilijama Levija, seksi frajera iz spota JLo “I’m into You”.

Dodatna nagađanja potpirila je i činjenica da je Vilijam okončao svoju dugogodišnju vezu sa glumicom Elizabet Gutjerez, sa kojom ima sina Kristofera Aleksandera i kćerkicu Kejlu Aleksandru, koja tek što je napunila godinu dana.

Dženifer i Mark Entoni iz sedmogodišnjeg braka imaju blizance Maksa i Emu. Pevačica je nedavno izdala novi studijski album, a na jesen bi trebalo da krene na svetsku turneju.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>