Svet

Region

Dženifer Lopez javno osramotila Bena Afleka!

Iako su raskinuli veridbu pre deset godina, Dženifer Lopez često u svojim intervjuima ume da spomene Bena Afleka. Pevačica je nedavno u jednoj emisiji, javno osramotila glumca, kada je iznela detalje iz njihovog zajedničkog života.

Dženifer Lopez javno osramotila Bena Afleka!


 
Dženifer Lopez progovorila o raskidu sa Kasperom Smartom
"Nije se baš dobro oblačio kada smo počeli da se zabavljamo. Rekla sam mu da je on filmska zvezda i da bi trebao da nosi odela. Takođe, sam mu rekla i kakvu frizuru da nosi. Naravno da jesam, ja i inače radim takve stvari. On se nije bunio, ali nije ni oblačio ništa što nije želeo. Mogu da kažem, da je nekoliko puta znao stvarno dobro da izgleda dok smo mi bili zajedno", izjavila je pevačica.

Nakon što je prokomentarisala njegov stil, Dženifer je udarila i na muškost holivudske zvezde. Kada je voditelj pitao, ko je bolji u krevetu, glumci ili igrači, bez previše razmišljanja, odgovorila je da su  muzičari najbolji ljubavnici.

"Moram da kažem, prema mom ograničenom iskustvu, u seksu su bolji oni koji  na neki način imaju veze sa muzikom, tako da su u krevetu definitvno bolji igrači i pevači", rekkla je Dženifer i tako celom svetu otkrila istinu, da je Ben Aflek baš i nije oduševio u krevetu.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Jennifer Lopez

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>