Region

Svet

Vlada Stanojević novi voditelj Grand parda

Popularni voditelj Vladimir Stanojević će od septembra napredovati u karijeri! Naime, pored jutarnjeg programa, doskorašnji domaćin „Zvezda Granda“ vodiće i „Grand paradu“.“Saša Popović je veoma zadovoljan kako je Vlada vodio prethodnu sezonu ‘Zvezda Granda’, pa je zaključio da je ‘Grand parada’ još bolji izbor za njegov voditeljski talenat i iskustvo“, otkrio je neimenovani sagovornik.

Vlada Stanojević novi voditelj Grand parda



Inače, „Grand produkcija“ na jesen sprema velike inovacije kada su njihove emisije u pitanju, pa je očekivano da pored Stanojevića vidimo i još neku zgodnu, ali i elokventnu voditeljku. “Niko me još nije obavestio o tom projektu, ali ako je tako, svakako će mi biti velika čast da nastavim saradnju s ‘Grandom’.

Inače, Saša Popović i njegov tim bili su prema meni izuzetno korektni i profesionalni.’Grand parada’ bi za mene bila veliki izazov, jer je rad na takvom jednom projektu, koji ima veliku gledanost, čast i neće mi teško pasti da se uklopim u novu TV formu “, izjavio je voditelj. Vladina dojučerašnja partnerka u emisiji „Zvezde Granda“ Buba Dobrosavljev kaže za „Alo!“ da je još uvek niko nije obavestio da li će i ona biti pojačanje „Grand parade“: “Na odmoru sam. Niko me ništa nije obavestio o ‘Grand paradi’ tako da ne znam da li ću je voditi s Vladom”, rekla je Buba.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>