Region

Svet

Branislav Radonić - Brendon gost emisije VIP Špajz

U emisiji VIP Špajz ugostili smo Branislava Radonića - Brendona, učesnika prošle sezone rijaliti programa "Veliki Brat". U ovom takmičenju on je postigao dosta toga. Postao je super finalista, privukao veliku pažnju kako medija tako i publike širom Balkana.

Branislav Radonić - Brendon gost emisije VIP Špajz





Kroz opušten razgovor sa ovim mladim čovekom saznali smo da je veoma kreativan, egzibicionista koji voli život i uživa u njemu. Proputovao je pola planete, kako kaže, ostalo mu je još da ode u Australiju, kako bi upoznao tu zemlju, njihovu kulturu, a najveća mu je želja da obiđe Sidnej i surfuje po australijskim plažama. Voli ljude, voli kameru i da ga sutra pozovu opet bi ušao u kuću "Velikog Brata" jer za njega ona predstavlja svojevrsnu pozornicu na kojoj se odlično snalazi.



Od bivših cimera ostao je u kontaktu jedino sa Marijanom Čvrljak, pobednicom ovogodišnjeg "Velikog Brata", sa ostalima nije niti ima želju da se druži. Nada se karijeri tv voditelja a ukoliko mu to ne uspe potražiće sebe negde u svetu. Ima podršku roditelja, ali tek od skoro, pre nisu imali razumevanja za njega i njegov život. Kaže da je u Hrvatskoj veća zvezda nego u Srbiji.



Na kraju je uputio poruku svojim fanovima da budu svoji, rade ono što žele i ne obaziru se na komentare okoline, jer samo tako se može postići željeni uspeh. Ukoliko niste bili u prilici da poslušate ovaj intervju, najzanimljiviji delovi se nalaze u našoj audio sekciji.

S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>