Region

Svet

Tanja Vojtehovski: Šetam slobodno, uprkos pretnjama manijaka

Poslednjih 10 dana, Tanja Vojtehovski, potpredsednica kompanije „Pink“, našla se u žiži interesovanja javnosti, ali ne, kako je to ranije bilo uobičajeno, zbog početka nove sezone kviza „Trenutak istine“, već zbog toga što se našla na udaru progonitelja. Prvi put otkako je do nje došlo preteće pismo, popularna voditeljka odlučila je da otkrije kako se osećala kada je shvatila da je postala meta manijaka, zbog koga se obratila policiji. Neke detalje, kako nam je objasnila, morala je da prećuti zbog istrage.

Tanja Vojtehovski: Šetam slobodno, uprkos pretnjama manijaka



"Ne vidim potrebu da mnogo pričam o detaljima jer je sve što ste objavili potpuno tačno i tu ne bih imala mnogo da dodam." Dobro, znamo mi da je tačno, ali samo vi znate kako ste se osećali… "Nažalost, to mi nije bilo prvo iskustvo te vrste. Pre 15 godina sam takođe imala situaciju da sam se našla na udaru pretnji i ta nimalo prijatna situacija je trajala sedam meseci. Na svu sreću, završila se dobro. Što se sadašnje neprijatnosti tiče, kada me pitate kako sam se osećala, ne mogu da verbalizujem. Možda bi moji prijatelji bolje mogli da vam objasne. Ono što mogu da kažem je da nisam dozvolila da me to obuzme."

Kome ste prvom rekli da vam preti progonitelj? "To su znali samo moji najbliži prijatelji. Svojoj porodici nikada ne bih ni rekla šta mi se desilo da vi niste saznali. Tek kada sam saznala da je „Alo!“ došao do te informacije, rekla sam majci i ćerki, koje su bile u šoku."

Da li se krećete slobodno od tog trenutka? "Naravno da se krećem slobodno. Evo, došla sam na intervju, išla sam u teretanu, kafanu, na posao… Normalno funkcionišem kao i do sad, uprkos manijaku koji me progoni." Ima li straha? "Ne dozvoljavam da me ova situacija obuzme na taj način. Policija radi svoj posao i nadam se da će sve biti rešeno kako valja u što kraćem roku."

S druge strane, postoje oni koji sumnjaju da je čitava priča o pretnjama marketinški trik zbog nove sezone kviza „Trenutak istine“. "Svakome ko to misli želim jedno takvo pismo od bolesne osobe na stolu." Kad smo kod kviza, po čemu će se razlikovati nova sezona trenutka istine? "Razlikovaće se po tome što je u novom terminu, nedeljom od 22 sata, starosna granica spuštena je na 15 godina, pa tako neće biti seksualno eksplicitnih pitanja. To, doduše, neće nimalo olakšati pitanja jer će učesnici biti u situaciji da se suštinski suoče sami sa sobom. Mislim da će ova sezona biti emotivnija. Već sam snimila osam emisija i bilo je tu i šokantnih informacija, ali i suza, čak sam se u jednom trenutku i sama rasplakala slušajući ispovest jedne žene."

Zar po licenci ne stoji da voditelj ne sme da pokazuje emocije? "Po licenci stoji da ne smem da pokazujem stav, ali ja sam žena sa stavom i to ne mogu da promenim." Zašto onda kao žena sa stavom ne vodite autorsku, nego licencnu emisiju? "To mnogi od mene očekuju. Moram da kažem da u ovom trenutku to zavisi samo od moje odluke. Kada ću je doneti i pod kojim uslovima ne znam, ali sam sigurna da ću u „penziju“ otići upravo kao voditelj autorske emisije."

Svuda se mogu čuti komentari ste u poslednje tri godine „procvetali“ i da izgledate bolje nego ikada. Da li je za to zaslužniji razvod ili novi mlađi dečko? "Gde sam tu ja? Zašto to pripisuju drugima? Da nisam želela da se razvedem, ne bih se razvela, da nisam htela novog dečka, ne bih ga imala, da ne želim da izgledam dobro, ne bih toliko truda uložila i vežbala svakodnevno."

Smeta li vam razlika u godinama između vas i vašeg dečka Nenada Čanka? "Razlika u godinama nije ništa neuobičajeno. Toga je bilo oduvek, samo se o tome nije pričalo. Veza lepo funkcioniše i ništa mi ne smeta, što uključuje i razliku u godinama, koju, vidim, neki potenciraju."

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>