Region

Svet

Bojana VB o Marijaninoj pobedi:To je blud i nemoral, nije vredna da joj pružim ruku

Reakcije bivših stanara kuće Velikog brata na Marijaninu pobedu, bile su mešovite. Dok su joj neki čestitali, drugi su tvrdili da je Nemeš od početka rijalitija bio njena "karta za finale".

Bojana VB o Marijaninoj pobedi:To je blud i nemoral, nije vredna da joj pružim ruku



"Po meni je to blud i nemoral koji nije za kamere", rekla je Bojana odmah na početku pres konferencije na Košutnjaku. Marijana je nakon izlaska iz kuće otišla kod psihologa, dok su ostali stanari komentarisali njenu pobedu. Nemeš je jedini koji je odmah posle završetka šou-a napustio Košutnjak.

Bojana VB: Neka se stidi ceo Balkan ako Marijana pobedi
"Nisam bila zaljubljena u Marijanu. Čula sam tu priču napolju. Ja sam apsolutno heteroseksualno opredeljena", prokomentarisala je odbojkašica, a i osvrnula se na nagađanja da joj se sviđao Nemeš: "Nisam ušla u kuću da nađem nekog. Lester je moj tip muškarca, sa njim bih mogla da budem u privatnom životu".

Bojana je ponovo rekla ono što je ponavljala od kad je izašla iz kuće: "Meni je Marijana rekla da joj je Nemeš karta do finala. Drago mi je da je Nemeš kad je izašao shvatio ono što sam mu govorila". Na kraju je zaključila :"Ne smatram da je ona osoba koja je vredna da joj čestitam i pružim ruku. Nemeš mi je rekao da mu je žao što me nije slušao. On i ja smo nebo i zemlja, dva različita sveta. Bićemo poznanici, prijatelji ali ništa više. Da je između Nemeša i Marijane bila iskrena ljubav, ja ih prva ne bih osudila. Ali smatram da ona njega ne voli. Da ga voli, imali bi moju podršku do kraja".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>