Svet

Region

Holivudske zvezde izgubile brdo para na pokeru!

Holivudski glumac Tobi Megvajer je na popisu sa još desetak glumaca koji su optuženi za ilegalno igranje pokera.

Holivudske zvezde izgubile brdo para na pokeru!



Menadžer jedne investitorske fondacije Bredli Ruderman je još 2008. osuđen na deset godina zatvora, jer je dva puta sedmično organizovao ilegalne turnire u pokeru u kojima su učestvovali i holivudski glumci. Ruderman je izgubio 25 miliona dolara, koji su pripadali investitorima, pa su oni rešili da tuže sve koji su se okoristili od njihovog novca.

Turniri su, u tužbi podignutoj protiv glumca Tobija Megvajera, koji je na njima u tri godine zaradio gotovo milion dolara, opisani kao 'ekskluzivni događaji' na koje se moglo ući samo s pozivnicom, a na njima su učestvovale bogate slavne osobe, preduzetnici, advokati i poslovni ljudi.

Na tim ilegalnim pokeraškim turnirima, prema saznanjima američkih medija učestvovali su još i pripadnici holivuske A liste Leonardo Di Kaprio, Ben Aflek i Met Dejmon, ali se njihova imena ne spominju u optužnici.

Jedan od učesnika turnira, Den Bilzerian, ispričao je kako je redovno igrao i sa spomenutim glumcima. Dok je Aflek prisutne neretko oduševljavao svojim talentom za igranje, ova dvojica u igri su bili znatno lošiji.

"Met nikada nije dobio ništa. Leo je bio čudnjikav. Kada je jednom izgubio 50 hiljada dolara, u očima ste mu jasno mogli vidjeti da je lud, skoro je zaplakao", ispričao je Bilzerian.

Baš kao i u filmu "Pokeraši" u kojem je svojevremeno igrao Met Dejmon, saznalo se da i holivudski glumci posećuju mesta gde se igra ilegalno poker, a nažalost, neki će morati da odgovaraju za to.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>