Region

Svet

Region

Mirki Vasiljević pozlillo, Vujadin odmah doleteo avionom

Glumica Mirka Vasiljević koja je u petom mesecu trudnoće verila se prošle nedelje za svog dečka fudbalera Vujadina Savića.

Mirki Vasiljević pozlillo, Vujadin odmah doleteo avionom



Veridba je protekla u najboljem redu, ali nedelju dana pre toga glumica je preživela pravu dramu, jer joj je pozlilo i to u nekoliko navrata. Njeno loše stanje uznemirilo je i njenog dečka Vujadina koji je prvim avionom doleteo za Beograd.

"Mirka se poslednjih nedelja oseća jako loše. Ima nesvesticu, pada joj pritisak, dosta spava i ima mučninu. Sve joj je to u početku bilo normalno, pa nije htela da se žali, ali kada su simptomi počeli da se pojačavaju, odmah je ispričala majci. Ona je odmah odvela na jednu privatnu kliniku, gde joj je ustanovljeno da ima jako nizak pritisak i da su zbog trudnoće te tegobe sada pojačane, ali da joj je krvna slika odlična i da glumica jako dobro brine o sebi i bebi. Te nesvestice znaju da budu toliko jake da ona ima utisak da pada u nesvest" - kaže izvor blizak glumici i dodaje:

"Bila je sa drugaricom na ručku i već joj je u restoranu pozlilo. Tražila je kiselu vodu, a kada se oporavila, drugarica je odmah odvezla kući. Odmah je zapala, ali pošto je i po buđenju osećala nesvesticu, pozvala je majku da bude pored nje. Dok je glumica spavala, majka je sve ispričala Vujadinu koji je odmah doputovao u Beograd. Mirka je bila presrećna što je došao na samo nekoliko sati da je vidi. Bili su ceo dan zajedno, a on je molio da se što više odmara".

Na svu sreću verdba je protekla u najboljem redu u selu Surduk, a budući mladenci su posle veridbe otputovali u Dubaji, gde se i dalje odmaraju i uživaju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>