Region

Svet

Ceca velikom žurkom proslavila rođendan

Svetlana Ražnatović je juče u užem krugu rodbine i prijatelja proslavila svoj 38. rođendan uprkos nezavidnom položaju i odsluženju osmomesečne kazne kućnog pritvora koja joj predstoji.

Ceca velikom žurkom proslavila rođendan



Ipak, to nije razlog da folk diva ne obeleži svoj dan i ne nazdravi sa najdražima u njenoj vili na Dedinju. "Ceca nije želela da previše skreće pažnju na sebe i pravi žurku, pa je pozvala samo nekoliko najbližih prijatelja kod sebe. Međutim, kako je veče odmicalo, a Ražnatovićeva primala sve više poziva sa najlepšim željama, tako se sve više ljudi najavilo da će svratiti „samo na tortu“. Na kraju je intimno slavlje preraslo u veliku žurku koja je potrajala do ranih jutarnjih sati", rekao je izvor blizak pevačici.

"Ceca je priredila večeru za svoje zvanice. Popila se po koja čaša vina i pričalo o nekim lepim temama. Među gostima su se našli Marijana Mateus, Sanja Đorđević, Cecina kuma Viki Miljković, voditelj Vlada Stanojević, Nikola Rokvić, Aco Pejović i mnogi drugi. Oni koji nisu uspeli da dođu, poslali su cveće, tako da je na Cecinu kućnu adresu stiglo nekoliko desetina buketa i koverti sa čestitkama za rođendan“. U svakom se ponavljala jedna rečenica: "Ostani nasmejana i neka ti narednih osam meseci brzo prođe!" ", ispričao je izvor.

Izvor je još istakao kako Ražnatovićevoj mnogo znači podrška fanova. "Ceca je jako srećna zbog njenih fanova koji joj pružaju bezuslovnu podršku i veruju u nju u svakom trenutku! Hiljade i hiljade njenih obožavalaca joj je preko interneta poželelo sve najbolje, dok su oni najvatreniji fanovi poslali poklone", rekao je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>