Region

Svet

Srpski Top Model: Slikanje sa transvestitom, izbačena Kristina (Foto)

U duhu slobodarskog, otvorenog grada u kome su prihvatljive sve različitosti bilo je i prvo fotografisanje sa transvestitom Matajnom. Zamenjene uloge, Matajna kao žena, a takmičarke u pank autfitu glumile su male muškarce sa zaštitničkim stavom. Doza agresivnosti je bila neophodna u izrazu i stavu. Neda nije mogla da sakrije da joj je sve pomalo šokantno.Slatka Katarina, od koje se najmanje očekivalo da će pokazati muževnost, bila je pravo iznenađenje. Lako se unela u ulogu „male barabe" i dobila sve pohvale..

Srpski Top Model: Slikanje sa transvestitom, izbačena Kristina (Foto)





Srpski Top Model: Izbačena Dejana (Foto + Video)
Budući modeli imali su i prvi kasting u inostranstvu za urbani časopis Bulevar. Poznati berlinski fotograf procenio ih je na šarmantan i neobičan način. On je od njih tražio da se slikaju sa glavicom luka koji je mamio suze u njihovim očima. Ni proglašenje dve najbolje devojke koje su dobile posao nije moglo da prođe bez glavica luka, a fotograf ih je uručio Bojani i Katarini.



Kako se služe engleskim jezikom modelsice su pokazale u radio emisiji, gde su bile gošće popularnog voditelja Vinsenta Kiša koji im je postavljao provokativna pitanja. U vatrenom radijskom krštenju, Kristina je objasnila slušaocima da ne bi volela da bude policajac, ali da bi mogla da bude političar, na primer, ministar. Ana Minkić je otpevala svoju pesmu sa drugaricama, Milica je istakla da kod muškarca voli i oči i zadnjicu, Bojana je želela da opravda peh koji joj se desio na reviji kada je pala rekavši da nije u pitanju trapavost. Najlošije se u komunikaciji snašla Neda, koja je prvo rekla da ne bi prihvatila da radi erotsku fotografiju, a potom sebe demantovala, pogrešno shvativši pitanje, rekavši da bi se slikala kada bi joj bilo plaćeno.

Kako će kao modeli biti prinuđene da nose različite materijale, devojke su dobile pravi test - haljinu sklepanu od alu folije. Neprijatnost zbog materijala nisu smele da pokažu pred žirijem koji sada vreba svaki propust. Obavijene u haljine koje samo što ne sliznu sa njihovih tela, devojke su manje-više hrabro prošetale pred žirijem.Kendi se još jednom odlično snašla.

I još jedna revija pred žirijem u haljinama nemačke avangardne kreatorke bila je završnica pred poslednju reč žirija koji je ovog puta imao dosta kritika. Nedi su skrenuli pažnju da mora da usavrši engleski, kao i da mora da ima otvoreniji pogled na svet ili bar da svoj konzervativni stav javno ne pokaže; Ani da mora da obuzda svoj temperament i neprekidno gunđanje. Glavna meta ovog puta bila je Kristina. Neša se osvrnuo na njenu figuru koja i dalje nije zadovoljavajuća za jednu manekenku uprkos dijetama i napomenuo da je ona dostigla svoj maksimum i da više nema pomaka. Postala je samozadovoljna svojih uspehom, istakao je. I njeno poslednje fotografisanje bilo je razočaravajuće, tako da je odluka bila jasna.

Kristina je emotivno podnela odluku. Suze su nazaustavljivo tekle. Oproštaj od drugarica bio je težak. A njenim odlaskom iz šoua, preostalo je još 5 devojaka koje sada već uveliko grabe prema samom finišu.

Izvor: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>