Region

Svet

Zvezde Granda: Nikolina Kovač tuži Grand

Devojke koje su u subotu uveče nastupile u baražnom takmičenju za Zvezde Granda, veruju da je došlo do velike prevare u SMS glasanju.

Zvezde Granda: Nikolina Kovač tuži Grand



Naime, učesnica Nikolina Kovač tvrdi da je glasanje za nju i Andreanu Čekić bilo opstuirano, a da za to ima i dokaz u vidu 1.000 SMS glasova koji nisu evidentirani.

"Sve ćemo dokumentovati i ozbiljno razmišljam da podnesem tužbu. Imam preko 1.000 SMS poruka od prijatelja, rodbine i fanova kao dokaz da je došlo do velike prevare, a šta je sa ostalim do kojih nismo došli… Ovo je velika malverzacija, koja je i te kako degradirala “Grand”. Providno je i bezobrazno. Moja porodica je u Bosni veoma poznata i nemoguće je da sam dobila ovako mali broj glasova. Jednostavno, SMS poruke za mene i Andreanu Čekić su opstruirane" – izjavila je Nikolina.

Navodno je ona tokom takmičenja upozorila ljude koji nadgledaju glasanje da nešto nije uredu.

"Tokom emisije su mi slali poruke iz Bosne, Nemačke, Švajcarske da ne mogu da glasaju za mene. Rekla to sam predstavnicima mobilnih operatera u studiju, a oni su odgovorili da je to zbog Evrovizije, međutim, to je priča za malu decu."

Nikolina misli da bi baražno takmičenje trebalo da se ponovi, jer bi to bilo najpoštenije.

"Na ovome se neće završiti, jer je sve nameštaljka!"

Ivana Dulić i Nikolina  sumnjaju da su glasovi za Bojanu Šarović bili kupljeni:

"Većina poruka za nju je stigla iz jednog mesta, i to sa sličnih brojeva, samo se poslednji broj menjao. Pogledajte Fejsbuk, Jutjub, koliko ona ima fanova, “lajkova”, preslušavanja. I u “Narod pita” se nameštaju pozivi za nju, a iz Bosne niko nije mogao da se uključi "– kategorična je Nikolina.

Ivana nije baš direktno napala Bojanu Šarović, ali je rekla: "Takmičari kupuju glasove, i to se zna. Meni ne pada na pamet da se takmičim protiv kupljenih glasova, jer ja nikad nijedan nisam kupila. Žalili su se fanovi i meni, čak su mi slali slike poruka koje dokazuju da nisu mogli da pošalju svoje glasove iz Bosne, Makedonije, Hrvatske i Slovenije. Znam da sigurno nisam imala tako mali broj glasova. Žao mi je što sam predstavljena kao ovca. Neću se pojaviti na sceni ako se bude ponavljao baraž, neću nikad više otići u “Grand”. Povređena sam i utučena. Neću odustati, jer ima mnogo drugih takmičenja, regularnih i boljih, gde gledaju isključivo pevanje. Ipak, mislim da Popović nije odgovoran za ovo."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>