Region

Svet

Veliki brat: Soraja prosula činiju testa Brendonu na glavu

Juče su stanari kuće Velikog brata zablistali na premijeri mjuzikla "Romeo i Julija". Iako je ranije bilo manjih sukoba oko koreografije gde Soraja i Brandon nisu bili zadovoljni svojim kostimima, predstava je u kući ipak uspešno održana. I ukućani su zadovoljni odrađenim, a najviše pohvala su dobili Lester i Soraja.

Veliki brat: Soraja prosula činiju testa Brendonu na glavu



Stanari su se složili kako je najlepša scena ona poslednja između Romea i Julije. Nemeš je kao reditelj pohvalio Soraju koja je tekst naučila skoro savršeno, ali i Lestera, jer je izveo tekst koji nije na njegovom maternjem jeziku ali ga je i pored toga naučio poprilično dobro. S obzirom da su ukućani dobro izveli predstavu, danas će imati priliku da izvedu "prvu reprizu" mjuzikla.

Sinoć je Brandon opet pokušao da bude u centru pažnje. Ovog puta mu je za to bila potrebna Sorajina odeća. Iz čista mira je prišao Sorajinom koferu, uzeo svu njenu odeću i prekrio se njom. Tako fino ušuškan, ss osmehom na licu, čekao je reakciju ukućana. Nije puno čekao, ali zato je puno dobio - čitavu činiju testa za palačinke. Soraja mu je naime, vidno iznervirana, izlila testo po glavi. Brandon se i dalje samo smeškao, a da li mu je  ovakva osveta stvarno prijala ili je samo glumio da se zabavlja, nije poznato.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>