Region

Svet

Dača Ikodinović tužio Puls zbog lažnih naslova

Bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović rešio je da preduzme konkretnije mere protiv medija koji su iskonstruisali njegove izjave objavivši intervju sa naslovom "Nataša me je varala!“.

Dača Ikodinović tužio Puls zbog lažnih naslova



Ikodinović je danas podneo tužbu nadležnom sudu u Beogradu, protiv firme „Ringier“ – osnivača nedeljnog lista "Blic Puls“ koji je prvi i objavio navodni intervjuu, njegovog glavnog i odgovornog urednika, kao i novinarke protiv koje je podneta i krivična prijava zbog neovlašćenog snimanja. Kako se nezvanično saznaje Danilo je tražio nadoknadu u vrednosti od 100.000 evra.

Dača Ikodinović: Nataša me varala u braku
"Podneta je tužba radi naknade nematerijalne štete zbog povrede ugleda i časti putem sredstava javnog informisanja. Ceo intervju je flagrantna konstrukcija novinarke protiv koje je podneta i krivična prijava nadležnom tužilaštu u Beogradu. Ne samo da predstavlja izmišljotinu, već je čak i odbio da ga intervjuiše i to pred barem desetak svedoka" – izjavio je Ikodinovićev advokat Nemanja Aleksić.

"Tekst „Nataša me je varala!“ vređa i njegovu bivšu suprugu a Danilo kao pošten čovek ovom tužbom želi da zaštiti ne samo svoj integritet, već i integritet njegove bivše supruge, gospođe Nataše Bekvalac i njihove maloletne ćerke Hane" - zaključio je Aleksić.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>