Region

Svet

Veliki brat: Ukućani plakali zbog Eme

Iz kuće Velikog brata je sinoć izbačena Ema. Izgleda da su se neki ukućani, kao nikada do sada, rastužili zbog izbacivanja stanara. Tvrde da su se "zabrojali", i svi su se nadali da niko drugi Emi neće dati poene.

Veliki brat: Ukućani plakali zbog Eme



Horvat je toliko plakao, da su Duškove reči utehe bile bezuspešne. Videlo se da ni Nemeš i Antonija nisu ravnodušni. Marijana i njen dragi su, potom, komentarisali da je Ema nepravedno izbačena. Njemu je najstrašnije to što su je izbacili sami ukućani, a ne publika.

Marijana je tom prilikom otkrila svoje sumnje u Bojanin karakter. Ona misli da bi Bojana zbog "svojih ciljeva" i njima dala poene za izbacivanje. Nemeš je pokušao da je razuveri ali izgleda je Marijana baš skeptična ovog puta.

Bojana kao da je čula ovaj razgovor, pridružila im se i počela odmah da se pravda kako nije namerno htela da doprinese Eminom izbacivanju, nego se nadala da će ostatak ekipe glasati za (odnosno protiv) Radišu ili Vladimira. Nirmal je došao do genijalnog zaključka kako u kući ipak ima prijateljstva jer mnogo ukućana tuguje za izbačenom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>