Region

Svet

Dača Ikodinović: Nataša me varala u braku

Medijsko prepucavanje između Dače Ikodinovića i Nataše Bekvalac nikako ne prestaje. I dok Nataša na sve strane hvali svog bivšeg supruga govoreći da ga još uvek voli, Danilo na sve načine pokušava da je ocrni. Tako je u jednom intervjuu izjavio da je razlog njihovog razvoda Natašina prevara.

Dača Ikodinović: Nataša me varala u braku



A svojoj bivšoj dragoj pripretio, da bi mogao svašta da otkrije ukoliko izjavi nešto što mu se ne bude dopalo.

"Istina je da me je varala" - rekao je Ikodinović i demantovao navode da je znao za Natašinu prevaru tokom braka.

"Najjače da sam znao. Možda sam sumnjao, ali nikada nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad znam sigurno da je tako" - izjavio je Dača, ali ipak nije potvrdio da za ovakve tvrdnje ima dokaze.

"Kakav dokaz? Pa šta, samo još fali da sam ih video u krevetu zajedno" - rekao je Dača, ne želeći da otkrije ime osobe sa kojom ga je Nataša prevarila.

"Još nije vreme za to. Polako, reći će i ona nešto što ne treba. Poznajem ja nju vrlo dobro. Onda ću i ja reći sve što imam da kažem. Ako ništa ne uradi, onda neću da pričam ništa i to je to. Odvratna mi je ta priča, ispada kao da je ona mene izdržavala sve vreme, a to nema veze s mozgom. Ja znam tačno u paru koliko sam zaradio. Šta sad treba ljudi da misle o meni?! Ako sam bio miš za neke druge stvari, OK, bio sam. Sad više neću da budem" – bio je izričit bivši vaterpolista kada ga je novinarkaupitala da li i dalje voli svoju suprugu.

"Ne volim je. Tetovažu neću da skinem. Pa šta ima da je skidam?"- izričit je Dača koji je ubeđen da bi njegova bivša supruga volela da se pomire.

"-Pa da, da se ona pita, mi bismo još uvek bili zajedno. A ovako, ništa od toga" . Na Natašinu izjavu da joj nedostaju čak i svađe sa njim, Dača se slatko nasmejao, a potom i dodao:

"Ha-ha-ha! Da, naravno. Užasno joj nedostajem. To je još jedna njena priča, da opet ona valjda ispadne neka žrtva, šta li?"- Rekao je Dača i dodao da uzrok saobraćajne nesreće koju je doživeo nije Natašina prevara.

"Slupao sam se zbog alkohola. Voleo sam da pijem i tako je bilo. Nikog ja za to ne krivim. Za to sam isključivo samom sebi kriv" – priznao je  Danilo Ikodinović, koji je sa
Ikodinović, koji dodaje da mu Nataša nikada nije priznala preljubu.

" Ma‚ de je priznala… Sve to kao nije istina, kune se u majku i gleda me u oči. S Ljubom je napravila je scenu da bi stopirala te fotke, kao valjda da ih ja ne bih video, a mene boli uvo. Kad se vidim s Ljubom, izgrlimo se. Ja se s Ljubom gotivim, znamo se odranije i stvarno nemam ništa protiv dečka. Uopšte me ne zanima šta ona sada radi!"

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>