Region

Svet

Suprug Ivan: Marijani nikada neću oprostiti prevaru

Suprug učesnice Velikog brata Marijane Čvrljak Ivan, trudio se da svih ovih nedelja izbegne pitanja novinara u vezi dešavanja u kući između njegove supruge i Nemeša. Međutim, rešio je da stavi tačku na celu tu priču i u jednom interjuu je otkrio koji su mu dalji planovi i šta će se događati kad njegova supruga izađe iz kuće.

Suprug Ivan: Marijani nikada neću oprostiti prevaru



“Dosadilo mi je da me novinari proganjaju. Stalno me zovu, pokušavaju da dođu do mene preko komšija, a traže me i u Šibeniku. Ovo je prvo i posljednje što ću reći o toj temi" - rekao je Ivan i dodao:

"Ja o Marijani nisam nikada ništa loše rekao niti nameravam, čak bih je branio ako treba. Ipak, ona je majka moje ćerke samo zato ću je poštovati” - objašnjava prevareni suprug i dodaje da će svoju još uvek zakonitu suprugu sačekati po izlasku iz kuće, kako bi se dogovorili o svim detaljima vezanim za njihovu ćerku Korin.

Ivan je takođe demantovao nagađanje medija, da su on i Marijana ustvari jako nesrećni.

"Nagađalo se svašta: da smo svingeri, da smo se sve dogovorili, da smo nesrećni... Ja mislim da sam imao savršen brak. Sve je normalno funkcionisalo. Nisam ovo očekivao, a mislim da nije ni Marijana. Željela je da ode da vidi kako to izlgeda, a ja sam je podržao kao što sam je u svemu podržavao" - zaključio Ivan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>