Region

Svet

Dača povukao tužbu, razvod sa Natašom danas

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović odlučili su da smire strasti i da se konačno razvedu. I to sporazumno, onako kako su i planirali prvog dana kad je obelodanjeno da njihov brak više ne funkcioniše.

Dača povukao tužbu, razvod sa Natašom danas



Bivši vaterpolista je nakon incidenta u kancelariji njegovog advokata podigao tužbu, koja je juče stigla pevačici. Ali, pošto je Nata u Kuriru pročitala da je Dača spreman da tužbu povuče ukoliko ona pristane na prvobitan dogovor o podeli imovine, situacija se promenila.

"Nataša pristaje na sve samo da se što pre razvede. Ona i dalje ne vidi u čemu je problem. Još prvog dana dogovorili su se o sporazumnom razvodu i nije joj jasan razlog za tužbu. Nije joj bitna ni visina alimentacije koju bi on plaćao za Hanu" - navodi sagovornik blizak Bekvalčevoj.

Sa druge strane, Danilov prijatelj je potvrdio da će Ikodinović i Nataša da okončaju brak i da je njen advokat kontaktirao sa njegovim kako bi se proces ubrzao.

"Pao mu je kamen sa srca kad je saznao da je Nata prihvatila uslove dogovorene još pre tri meseca. On nije želeo da podigne tužbu, ali je bio primoran zbog čestih medijski napisa u kojima se spekulisalo da ga ona izdržava. Njegov bes je kulminirao kad nije htela da prihvati alimentaciju od 200 evra, koliko on zvanično daje i za ćerku iz prvog braka" – kaže izvor.

Izgleda da su oboje shvatili da je najbolje za njih, ali pre svega za malu Hanu, da se napokon stiša pompa vezana za ovu priču.

Dača i Nata od danas će biti zvanično razvedeni! Prema pouzdanim informacijama, oni su još juče želeli da potpišu papire za razvod, međutim, sudija koji vodi slučaj je na odmoru. Danilov advokat je uradio sve što je mogao da im zakaže ročište kod nekog drugog sudije, ali nijedan nije imao slobodan termin.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>