Region

Svet

Era Ojdanić umalo unesrećio devojku

Pevač Era Ojdanić zamalo prošlog vikenda nije ubio svoju devojku Ivanu koja je 40 godina mlađa od njega. Naime, sasvim opušten i običan viken uz roštilj umalo se nije pretvorio u veliku tragediju.

Era Ojdanić umalo unesrećio devojku



Pevač je svojoj devojci ponudio da jaše konja, međutim Ivana je to u prvom trenutku odbila jer nije nikad jahala, ali je pevač bio i više nego uporan. Zajedno su seli na konja kako bi se devojka oslobodila straha. Sve je bilo super, dok je Era nije ubedio da proba da jaše sama.

Kada je pristala, Era je slučajno uznemirio konja jer je skako pored i vikao Ivani da se oslobodi, pa je konj brzo potrčao. Ivana se u tom momentu uspaničila i počela da vrišti, što je konju dalo dodatno ubrzanje. Era je uporno pokušavao da dotrči do nje kako bi joj pomogao i kako bi je spasio, ali nije uspeo. Konj je izbacio Ivanu u trnje, ali od jakih bolova nije mogla da ustane.

"Era je odmah pozvao komšiju da dođe kolima, pokušali su da je podignu, ali pošto nisu znali šta joj je polomljeno, neko je predložio da pozovu hitnu pomoć. Oni su ubrzo stigli i odvezli je. Devojka je plakala i povraćala od bolova" - rekao je izvor blizak Eri i dodao:

"Era je zapomagao tu pored nje, molio da mu oprosti i da ne umre. U bolnici su joj snimili celo tel, stavili gips na desnu nogu i kragnu oko vrata. Dobila je injekciju, a Eri su predložili da ostane pored nje celu noć u bolnici. Roditelji su odmah obavešteni,i naravno, reagovali su burno. Telefonom su pretili Eri da će da ga polome jer im je dete doveo u opasnu situaciju, vikali su kako nije smeo da je tera da jaše konja kad ne zna, ali Ivan ga je branila tvrdeći da je sama kriva."

Era Ojdanić nije želeo da se priseća ovog nemilog događaja: "Neću toga da se prisećam. Dobro je sve prošlo, mislio sam da će umreti u onom trnju. Dobro je sada, evo je kod mene, lečimo je, biće za par dana bolje. Nisam razmišljao da će tako nešto da se dogodi. Konj je bio pitom od prvog dana kada sam ga kupio. Ma važno je samo da je ona živa i zdrava i da će sve proći" - zaključio je Era.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>