Region

Svet

Era Ojdanić: Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić!

Era Ojdanić je od kada je prvi put čuo harmoniku znao da je muzika njegov životni poziv, sebe smatra zavodnikom, a otkriva je je bio zaljubljen u Snežanu Savić, ali nije imao hrabrosti da napravi korak.

Era Ojdanić: Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić!



Era Ojdanić devojci za rođendan poklonio kosu (Foto)
Pevač Era Ojdanić za sebe kaže da je najveći zavodnik na estradi, muzika je za njega sve i oduvek je znao da će se muzikom baviti, još od malih nogu.

"Kada sam imao pet godina poveo me na jednu svadbu, gde je svirao samo jedan harmonikaš Obrad, pored kojeg sam ja čitavo veče stajao, jer sam prvi put video i čuo harmoniku. Kada sam došao kuću, našao sam jednu cepanicu i u nju svirao čitavu noć. Otac mi je tada bio često na putu, jer je radio na iskopu tunela u Barajevu, pa kada je nakon nekoliko meseci došao kući, đed mu je rekao „ovaj mali će biti muzikant, zato mu kupi harmoniku“ i tako je sve počelo", kaže Era.

Pevač ne skriva da su na turnejama njegove kolege svašta radile. "Bilo je orgijanja, ruku na srce, ne mogu da lažem. „Udarale“ su se kolege međusobno na turnejama, ali Lepa Lukić i ja sa Minimaksom smo uglavnom špijunirali i sve raskrinkali ko se s kim provodio. Pa šta ima veze, bolje da se mazimo i pazimo, nego mrzimo. Uostalom, zdravije je bilo povaliti koleginicu, nego dovući nekoga sa strane. Iako smo često zbog tih turneja spavali zajedno, delio sam sobu sa Lepom Lukić, Verom Matović, Merimom Njegomir i Nadom Topčagić, ali ni sa jednom nisam imao seks. Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić, ali nisam imao herca da je smuvam. Iako su mnogi pričali da smo u nekoj šemi, to nije bilo tačno nažalost", dodaje Ojdanić.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>