Region

Svet

Boki 13 novu emisiju sa Anabelom

Neizvesnost o sudbini makedonskog šoumena Bokija 13, koja je puna tri dana držala sve njegove prijatelje, fanove, ali i neprijatelje, konačno je prekinuta preksinoć, kada je

Boki 13 novu emisiju sa Anabelom


Jovanovski stigao u zgradu Televizije „Pink“ na snimanje svoje nove emisije „Arena 13“, čime je stavljena tačka na spekulacije u vezi sa deportacijom ovog voditelja.

Naime, u četvrtak po podne učesnik skoro svih domaćih rijalitija ušetao je u zdanje
„ružičaste“ televizije nasmejan i pun elana za nove poslovne poduhvate. Neposredno po njegovom dolasku, stigla je i njegova gošća i prijateljica Anabela Bukva, tako da su se stari znanci siti ispričali dok su čekali da studio bude spreman za početak snimanja. A bogme, imali su o čemu i da ćaskaju jer je oboma u poslednje vreme život i više nego zanimljiv i buran. U emisiji, kao i do sada, puno smeha, šale, provokacija i dobre muzike.

Kratak, ali buran period koji je sada iza njega Boki je prokomentarisao :

"Snimao sam pre dve večeri prvu emisiju nakon svega što mi se desilo i mogu vam reći da sam pun energije. Definitivno sam dokazao da svakojaki likovi mogu da mi rade iza leđa, ali da je Boki 13 neuništiv - rekao je Jovanovski.

Njegova gošća Anabela Bukva takođe smatra da je Boki izašao iz cele priče kao pobednik.

"Nažalost, znam šta mu se sve dešavalo i drago mi je da se sve dobro završilo. Boki je bio ekstra raspoložen tokom cele emisije i što mi je jako drago, nije me bockao i provocirao kao što on to zna da radi – rekla je kroz smeh Anabela.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>