Region

Svet

Boki 13 u teškoj depresiji zbog napuštanja Srbije

Makedonski voditelj Boki 13 koji je dobio tri dana da napusti Srbiju jer mu je istekla boravišna viza je prema rečima izvora zapao u tešku depresiju. Boki je takođe dobio i šest meseci zabrane ulaska u zemlju, papraco Press novina uslikao je Bokija kada je u ponedeljak oko 15h napuštao zgradu Pinka.

Boki 13 u teškoj depresiji zbog napuštanja Srbije



Voditelj je tog dana imao sastanak sa čelnim ljudima televizije Pink gde su razgovarali o novonastaloj situaciji i njegovoj emisiji Arena B 13. Priča se da je Boki molio ljude sa Pinka da mu pomognu da ostane u Srbiji.

Iako je voditelj platio kaznu od 100.000 dininara zbog kašnjena da produži boravišnu vizu, Boki će ukoliko ne napusti Srbiju do petka biti deportovan u Makedoniju.

"U dogovoru sa produkcijom i svojim advokatima ne mogu da komentarišem šta se zapravo dogodilo, ali navodi i odluke koje se pominju u medijima ovih dana nisu baš tačne. Kada budem mogao i imao šta da kažem javnosti, obratiću se zvaničnim saopštenjem i organizovaću konferenciju za štampu na kojoj ću odgovoriti na sva vaša pitanja" - rekao je Boki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>