Region

Svet

Seka Aleksić: Verujem da će se u našoj kući uskoro čuti dečji smeh!

Folk zvezda Seka Aleksić otkriva kako se zahvaljujući nežnosti svog supruga Veljka

Seka Aleksić: Verujem da će se u našoj kući uskoro čuti dečji smeh!


oporavila od vanmaterične trudnoće i priča o detaljima medenog meseca koji su njih dvoje posle mnogih dana ispunjenih bolom proveli u Pragu…

Uprkos tome što je s velikom mukom odlučila da nastavi dalje, folk diva Seka Aleksić ponovo ima razloga da se smeje i veruje u bolje sutra. Iako još nije prebolela bolni prekid trudnoće i krah najveće želje da se sa svojim voljenim ostvari u ulozi majke, šarmantna pevačica uverena je da će njihova ljubav naposletku pobediti, a da će njihov dom u Staroj Pazovi uskoro ispuniti dečji smeh.

Koliko se vaš odnos promenio otkako ste se venčali?

"Sve je gotovo isto. Veljko i ja smo i pre venčanja skoro godinu dana živeli zajedno, tako da se sada jedino potpisujem koji sekund duže pošto sam dodala muževljevo prezime. Mislim da će velikih promena biti tek kada stignu deca, pa me tada pitajte šta je drugačije u našem braku. (Smeh) Nas dvoje odlično funkcionišemo i to mi je izuzetno važno. Usklađeni smo i mada dosta vremena provodimo zajedno, nikada nam nije dosadno. Uvek imamo teme za razgovor, a lepo nam je i kada ćutimo".

Jednom prilikom rekli ste da ste od prvog trenutka znali da je Veljko pravi čovek za vas.
Na osnovu čega ste to zaključili?

"Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno…"

Jeste li u jednom momentu strahovali da će se vaš ljubavni san raspršiti?

"Nisam imala razloga da se plašim. Veljko je, iako je dve godine mlađi od mene, veoma ozbiljna, odgovorna, pedantna i porodična osoba. S druge strane, ja sam u svoja osećanja verovala i nije bilo potrebe da mislim o tome šta bi moglo da bude jednog dana. Uživamo u svakom trenutku, a našu ljubav i vezu nadograđujemo svakog dana raznim postupcima i kako vreme prolazi, sve više shvatam da sam donela pravu odluku i udala se za predivnog i poštenog muškarca".

Jeste li se plašili tako krupnog koraka kao što je odlazak pred oltar?

"Naprotiv, jedva sam čekala da izgovorim sudbonosno da. Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje. Sada definitivno mogu da kažem kako je to bio dan koji ću pamtiti celog života".

Da li su vaš uspeh i slava ijednog trenutka bili problem u vezi budući da ste daleko
uspešniji od svog supruga? Smeta li Veljku to što je kraj vas neprestano pod budnim okom javnosti?

"Nema to nikakve veze s tim što sam ja javna ličnost, a moj suprug nije. On ne voli kamere i nije pristalica toga da javnost upliće prste u naš život. Nije jedan od onih muškaraca koji vole eksponiranje, već je ozbiljan sportski tip posvećen treninzima i svom privatnom biznisu koji je imao i pre nego što je mene upoznao. Veliko mu je opterećenje kad god treba da se pojavimo u javnosti. Interesantno je da u početku nije mogao da veruje kako jedna uspešna žena kao što sam ja želi da pored sebe ima muškarca koji nije javna ličnost. Ali, sada mogu reći da sam najsrećnija žena na svetu zato što pored sebe imam Veljka".

Kojim gestom vas je zauvek osvojio vaš izabranik?

"Osvaja me svakodnevno i verujem da je to, između ostalog, uspeh našeg skladnog odnosa. Ne mogu sada da izdvojim ništa posebno, ali on je drugačiji, duhovit, pun ideja, maštovit i što je najvažnije – veoma kreativan. Šta god da uradi ili kaže, čini to na poseban i neodoljiv način, bilo da se radi o poklonu, običnoj večeri ili našem šaljivom razgovoru pred spavanje kada ume iznenada da skoči i odglumi scenu iz neke komedije".

Mnoge žene kažu da se zaljubljuju onda kada u svom partneru prepoznaju kako će jednog dana biti sjajni očevi. Da li je to i kod vas bilo važno?

"Mogu reći da je to istina. Veljko je  porodičan tip čoveka i njemu je to svetinja. Potiče
iz predivne porodice u kojoj se svi međusobno cene, poštuju i pomažu. Njegovi roditelji se i posle četrdeset godina braka drže za ruke, šapuću, ljube i bukvalno se ne razdvajaju. Često idemo u Negotin kod njih i dok ih gledam, poželim da i naš brak bude nalik njihovom, da naš dom bude pun smeha, sreće i ljubavi i nakon toliko godina".

Nekoliko puta ste izjavili da je potomstvo jedino što vam nedostaje za apsolutnu sreću. Da li je Veljko prvi muškarac s kojim ste poželeli da osnujete porodicu?

"Uz njega je vremenom proradila želja da se ostvarim u ulozi majke. Iako oboje imamo jaku želju da se to desi što pre, nigde ne žurimo. Najvažnije je da smo zreli i spremni za tu veliku ulogu. Često oboje o tome razgovaramo, maštamo o velikoj porodici i zamišljamo razne smešne scene kao, na primer, kako za klincima trčimo po kući".

Da li vas je nedavna neuspešna trudnoća pokolebala u snovima da se u skorije vreme ostvarite u ulozi majke? Kako ste prebrodili taj period?

"Nije bilo lako, ali oboje smo jaki. Sve je to normalno i dešava se mnogim parovima.
Nemamo razloga za brigu, idemo dalje".

Jeste li u tom periodu pokazivali svoju tugu pred najmilijima ili ste sve preživljavali u
sebi?

"Bio mi je potreban odmor od ljudi, javnosti, raznih pitanja i zato sam se na neko vreme povukla u ilegalu. Želela sam samo svog supruga pored sebe jer je on jedina osoba koja može da me uteši kada mi je to potrebno".

Možete li reći da je vaša ljubav sada jača nego ikada?

"Verujte da je tako. Posle teških trenutaka kroz koje smo prošli tokom protekla dva
meseca, naša ljubav i želja za životom pobedili su sve nedaće. Ljubav koju osećamo jedno za drugo jača je nego ikada. Veljko je pokazao koliko je jaka ličnost i nijednog trenutka nije dozvolio da ostanem sama i nezaštićena".

Posle vanmaterične trudnoće suprug vas je iznenadio putovanjem u Prag. Da li vam je to vratilo osmeh na lice nakon nemilog događaja?

"Trebalo je da putujemo na medeni mesec u Dubai i na Tajland, ali zbog svega što se
desilo, ti planovi su pali u vodu i to smo morali da odložimo. Ipak, Veljko nije odustao od ideje da negde odemo. Ležala sam jednog jutra u krevetu, a on je došao i rekao: Sutra pakujemo stvari i idemo na deset dana u Prag. Imao je taj osmeh na licu, nisam mogla da odolim iako mi je u tom trenutku svega bilo preko glave. E, to je njegov neodoljivi šarm kojim mi ulepša dan. Naravno da sam se spakovala i sa svojim voljenim bićem otputovala na odmor".

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>