Region

Svet

Region

Serija Tunel epizoda 6: Nepodnošljiv pad (VIDEO)

Serija "Tunel" epizoda 6 biće emitovana na RTS-u u subotu 21. aprila 2024. godine u 20 časova. Tema nove epizode je nepodnošljiv pad Dimitrija Simića.  

Serija Tunel epizoda 6: Nepodnošljiv pad (VIDEO) Foto: YouTube Printscreen/Zillon



Radnja se odvija oko Dimitrija Simića, iskusnog ekonomiste koji, na dan svog rođendana, dobija otkaz na veoma surov način od korporacije u kojoj je radio punih sedamnaest godina. Odbijajući bilo kakvu komunikaciju s bilo kim, uključujući i pregovarače, Dimitrije se odlučuje na suicid skokom s sedmog sprata zgrade.

Tanasije, privatni detektiv, preuzima slučaj, obavezan ekstremnom diskrecijom zbog umešanosti vrha države. U celoj priči je i bivši pomoćnik ministra privrede, koji je upao u ozbiljne dugove.



Radnja nove epizode prati Tanasijevu potragu za istinom i razrešenje misterije oko Dimitrijevog samoubistva. U isto vreme, otkrivaju se mračne tajne korporacijske politike, političke intrige i duboke veze između poslovnog sveta i državnih struktura.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Glavne uloge u sriji "Tunel" tumače Minja Peković, Jovan Belobrković, Dragan Boža Marjanović, Miloš Đorđević i Tamara Šustić, donoseći publici kompleksne likove koji se suočavaju s moralnim dilemama, izdajama i traumama prošlosti.

Slične vesti: Serija Tunel epizoda 5: Otmica droge (VIDEO)

Viber

Autor: J.B
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>