Region

Svet

Bajaga održao čas lepog ponašanja uživo u programu RTS-a: Red je da se čujemo! (VIDEO)

Rok zvezda Momčilo Bajagić Bajaga, zajedno sa svojim Instruktorima, održao je  promociju reizdanja njihovog prvog albuma "Pozitivna geografija" iz daleke 1984. godine. Međutim, događaj nije prošao bez iznenađenja.

Bajaga održao čas lepog ponašanja uživo u programu RTS-a: Red je da se čujemo! (VIDEO) Foto: YouTube Printscreen/Bjaga i instruktori



U jednom trenutku, Bajaga je bio primoran da prekine promociju, zbog nekolicine ljudi koji su pravili konstantnu buku remetili atmosferu, pa je popularni muzičar morao da reaguje i održu čas lepog ponašanja. 

- Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde? Evo, blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da, ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika - obratio se Bajaga.



Najzanimljivije od svega je, što se ova situacija dogodila tokom uživo uključenja u emisiju RTS-a, pa je snimak postao munjevitom brzinom proširio na društvenim mrežama.

Slične vesti: ​Tuga u domu mlade pevačice: Milica Jokić se potresnim rečima oprostila od voljene osobe (FOTO)
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>