ShowBiz

Film

Vesti

borba najnovije vesti - strana 7

Počela Borba bendova u Lava baru

Počela Borba bendova u Lava baru

Udruženje građana "BG Calling" u aprilu i maju 2011. organizuje drugi po redu Festival klupskih bendova "Battle of the bands". Festival klupskih bendova je originalna muzičko zabavna manifestacija na kojoj se takmiče muzičke grupe koje sviraju po klubovima širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Festival klupskih bendova "Battle of the Bands" trajaće kontinuirano od 25. aprila do 12. maja 2011. godine.

Pročitaj više

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

U celom svetu se danas obeležava međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Ujedinjene nacije odlučile su da cela naredna godina bude posvećena boljim mogućnostima zapošljavanja tih osoba. Svetska statistika pokazuje da oko 10 odsto ukupne populacije čine osobe sa invaliditetom, dok se u našoj zemlji procenjuje da ih ima od 800.000 do milion. Srbija velikim brojem manifestacija obeležava taj dan, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti i ukaže na potrebe i teškoće s kojima se suočava ta populacija.

Pročitaj više

Borba dekoltea na dodeli nagrada (Foto)

Borba dekoltea na dodeli nagrada (Foto)

Sinoć je na dodeli American Music Awardsa, crveni tepih obilovao dubokim dekolteima poznatih svetskih zvezda. Većina svetskih lepotica odlučila je da  sinoć pažnju privuče naglašavajući svoje ženske atribute. Prednjačile su Katy Perry i Fergie iz Black Eyed Peasa, čije bujno poprsje teško da je nekome moglo da promakne.

Pročitaj više

>