Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april 2024. godine!

Mesečni horoskop za april 2024. godine donosi lepe trenutke, uživanje ali i promene na polju ljubavi i posla. Pogledajte šta vas očekuje u narednih mesec dana ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica.

Mesečni horoskop za april 2024. godine! Svet Plus






OVAN

Kada je april mesec u pitanju Ovan će morati da se suoči sa nekim stvarima i postavi sebi prioritete. Nema više rasipanja energije na sve strane i pridavanja značaja nebitnim ljudima i situacijama koje samo crpe sve dobro iz njih. Značajne promene se očekuju u aprilu pa ih prigrlite i uživajte u sasvim novom načinu života.



LJUBAV:

Pripadnici znaka Ovan koji su slobodni ali i oni koji to nisu ali još uvek nisu sreli srodnu dušu, sada će imati velike šanse za tako nešto. Treba biti oprezan kada su izlivi ljubomore u pitanju jer to može narušiti one dobre i stabilne odnose. Na putovanjima su mogući zanimljivi susreti koji ne moraju nužno da vode do veze ali mogu biti zabavni i rasterećujući. Jednostavno se opustite i uživajte u onome što dobijate na tacni.


POSAO:

U aprilu su mogući značajni rezultati jer Ovan svojom tvrdoglavošću postiže sve, a sada su mu i zvazde naklonjene. Putovanja takođe mogu doprineti i finansijskom dobitku u vidu nekakvih bonusa ili vrednih poklona.


ZDRAVLJE:

Ovan mora više računa da povede o kostima i da ne zanemaruje male signale koje telo šalje. Šetajte, izlazite što više u prirodu, vozite biciklu, jednostavno budite na čistom vazduhu što češće.





BIK


April za Bika donosi veliko samopouzdanje ali to ne znači da treba da pretera u isticanju pred drugima jer može dovesti do toga da izazove kontra efekat i da ostavi pogrešan utisak kod ljudi. Vrlo teško će Bik u ovom periodu prihvatati kritike pa i tu može doći do nekih varnica.



LJUBAV:

Oprez u partnerskim odnosima! Aprila vam donosi lepe stvari ali ne smete ignorisati partnera, njegove želje, potrebe i mišljenje. Bik može biti emocionalno opterećen ali ni to nije izgovor za loše ponašanje prema bračnom ili emotivnom partneru.



POSAO:


U aprili Bik može stavljati novac ili zaradu na prvo mesto, pa će mu promaći bitne stvari, sitne ali bitne. Povežite se sa drugim ljudima, saslušajte i drugačije mišljenje jer iz toga možete izvući pouku i uraditi stvari mnogo bolje nego što ste planirali.


ZDRAVLJE:

Mesečni horoskop kada je u pitanju zdravlje savetuje Bikove da pronađu mir/smirenje i sve će doći na svoje mesto. Ništa ishitreno ne radite i ne unosite sami sebi nervozu i nemir. 





BLIZANAC


April je vreme za akciju, mada su neki Blizanci sa tim krenuli već u martu mesecu. Dobro je vreme za putovanja, nova iskustva, sticanje znanja... Sitni uspesi, dovešće vas do većih jer vam samopouzdanje raste.



LJUBAV:

U ovom periodu ljubav vam možda neće biti prioritet, pa se partner može osetiti zapostavljenim. Vama je sa druge strane potrebno da se okrenete nekim drugim članovima porodice pa i prijateljima. Porazgovarajte o tome kako ne bi došlo do nepotrebnih nesuglasica u ljubavnim odnosima ili braku.



POSAO:

Merkur u Ovnu vas direktno usmerava ka ostvarenju vaših planova, zato ako je potrebno, menjajte pristup kakav ste do sada imali. Nešto novo može vam doneti više uspeha i brže stizanje do cilja koji imate u glavi.


ZDRAVLJE:

U aprilu morate jačati svoj imunitet, nemojte zaboravljati na redovne obroke i redovno spavanje, ma koliko da ste nečim drugim opčinjeni i zauzeti.















RAK


April i proleće Raku donosi leptiriće u stomaku i nalet emocija koje će ga potpuno obuzeti. Ovo je vreme ljubavi za vas ali ne zapostavljajte ni druge aspekte života. Horoskop predviđa i uspehe u radu, isplativa ulaganja i slično.



LJUBAV:


April donosi lepe momente u ljubavi, važno je samo da prestanete da sumnjate u sebe i svoje kvalitete. Oni koji su u dužim vezama ili brakovima mogu primetiti zahlađenje sa partnerove strane. To ne znači da je svemu kraj, imate odliče šanse da sve dovedete u red, samo ako to stvarno želite.


POSAO:

Moguće je da ćete biti izloženi vestima koje će se kasnije pokazati kao obične dezinformacije. Ipak, za sve vas Rakove koji ste zaposleni, dolazi period u kojem možete očekivati povećanje zarade ili poboljšanje uslova rada. Ako ste samostalni u svom poslu, možete očekivati proširenje poslovanja i otvaranje novih sjajnih prilika koje bi trebalo iskoristiti.


ZDRAVLJE:

Na polju zdravlje bi trebalo da se posvetite sebi i da izbegavate da se žrtvujete za druge jer ćete tako biti poprilično nervozni i nesrećni. 





LAV


U aprilu mesecu važno je da Lavovi ne sanjare previše već da budu realni u svemu što rade ali i u svemu onome što očekuju od drugi. Preterano samopoštovanje može samo smetati u poslu, ljubavi, pa i u prijateljskim odnosima. Ako se ne budete pridržavali ovoga, moguća su razočarenja za koja ćete sami biti odgovorni.



LJUBAV:

Ovaj period donosi smanjenje nesuglasica, bar kada su neki stari problemi u pitanju. Svakako budite oprezni jer neko ipak "vreba" sa strane i lako može narušti vaš odnos, a to ne bi bilo prvi put. Okrenite se partneru i sebi, svom odnosu. Gradite ga na poverenju, što znači da ništa ne treba da krijete, čak i ako smatrate da to radite za dobrobit veze. Svaka i najmanja laž, lako će dovesti do raskola.



POSAO:

Ne odustajete lako od svojih principa ali ne smete biti impulsivni. Razmislite o tome šta su vam prioritete i za šta se borite. Možda previše ulazite u vatru, svesni činjenice da ništa ne možete promeniti, a i da promenite, vi nikakvu korist od toga nećete imati. Zapitajte se za šta se borite, odnosno za čije ciljeve...



ZDRAVLJE:


Postoji mogućnost da zapadnete u neku krizu kada je vaše mentalno zdravlje u pitanju. Treba vam rasterećenje, to ne znači odmor od fizičkih poslova već od svih onih ljudi koji vas psihički umaraju svojim zahtevima.






DEVICA


U aprilu mesecu pripadnici ovo znaka svesno će zaobilaziti prepreke ali kada je posao u pitanju, ipak pripazite da ne zaobiđete nešto važno, što vas kasnije može sačekati i oduzeti vam puno vremena... Suočite se sa svime što je ispred vas i ne skrivajte glavu "upesak".



LJUBAV:

Slobodne Device mogu potpuno da se oslobode, opuste i postanu mnogo primamljivije za suprotni pol, nego što je to bio slučaj do sada. Kada su u pitanju veze i brakovi, opreza nikad dosta. Neke informacije mogu poljuljati vaš svet ali pre bilo kakve drastične odluke, potreban je kvalitetan razgovor.



POSAO:

Hrabro se suočite sa izazovima jer mesečni horoskop za april predviđa uspehe u radu. Neki će imati više hrabrosti i rizikovati, dok će drugi mirno čekati da se stvari same od sebe dešavaju. Ko će ostati zadovoljan na kraju pitanje je... Nezaposleni će imati sreće sa honorarnim poslovima i ne treba da ih izbegavaju jer uskoro dolazi i nešto veće, baš preko tih sitnijih poslova.


ZDRAVLJE:


Opuštajte se, šetajte, uživajte u malim stvarima. Stariji pripadnici znaka, mogli bi imati problema sa kostima, a mlađi sa alergijama. Nastavak OVDE


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Dnevni horoskop OVDE
Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 
 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>