Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april 2024. godine!

Mesečni horoskop za april 2024. godine donosi lepe trenutke, uživanje ali i promene na polju ljubavi i posla. Pogledajte šta vas očekuje u narednih mesec dana ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba...

Mesečni horoskop za april 2024. godine! Svet Plus






VAGA

Mesečni horoskop za april donosi Vagama nove početke ili obnovu nečeg starog što je vredelo. Ipak, trebalo bi da obrate pažnju na toksične ljude iz okruženja i da im ne dozvoli da im se ponovo "uvuku" u život. Prijaće vam druženje sa ljudima koji su slični vama ili vas podržavaju iskreno.


LJUBAV:

Na polju ljubavi kod onih koji su u ozbiljnim vezama ili brakovima može doći do ostvarenja velikih planova. Vage koje su slobodne, trebalo bi da porade na sebi, na svojim ciljevima, željama, potrebama i radu na sebi. Izbegavajte zlonamerne osobe, posebno one koje su već pokazale da vam nisu aš naklonjene.


POSAO:

Kod mnogih je ovo period kada učenje i rad na sebi donosi uspehe. Neki susreti u aprilu značajno mogu doprineti dobrim poslovim rezultatima i prilikama. Birajte i društvo i reči, pa će sve biti u najboljem redu.


ZDRAVLJE:

Neki od pripadnika znaka u aprilu mogu imati pojačane tegobe vezane za kosti. Kod nekih su to stare povrede, a kod nekih zdravstveni problemi od ranije kojima se nisu posvetili na pravi način.






ŠKORPIJA

Izazovi, ekstemno ponašanje i promene raspoloženja očekuju Škorpije u aprilu mescecu. Svakako, svako ponaosob može kontrolisati sebe i svoje ponašanje kako ne bi zapao u situaciju iz koje će se teško izvaditi. Ne kvarite odnose sa ljudima koji su vam bliski i koji vas vole.


LJUBAV:

Nove veze možda neće preživeti ovaj period ali zato oni koji su u dugim vezama, mogu svojim postupcima doprineti tome da stvari krenu na bolje. Možda malo teže ali ipak ćete uspeti da ljubomoru i nepoverenje stavite pod kontrolu. Zapamtite, ni preveliko samopouzdanje nije uvek dobro. Siđite sa oblaka i budite fer prema partneru.


POSAO:

Iskoristite svoje sposobnosti da napredujete na poslu ali se potrudite da usput ne ponizite nikoga, već da pružite svoju pomoć svima koji to zaslužuju. Postoji mogućnost za neku vrstu unapređenja, a da li to vama odgovara ili ne sami ćete odlučiti. Više novca ali i više vremena provedenog u radu.


ZDRAVLJE:

Budite umereni kada su u pitanju fizičke aktivnosti jer svako preterivanje nosi rizik u vidu povreda.







STRELAC

U aprilu Strelac može da postigne puno toga samo ako hoće. Oni koji se budu ulenjili i rešili da lenjstvuju, neće imati nikakvih rezultata, a veoma lako će za to okriviti nekog drugog. Budite umereni u svemu pa i u odmoru.


LJUBAV:

Oni koji su sami imaće veliku želju i potrebu da imaju srodnu dušu, ipak potreban je oprez jer je nekada bolje biti sam nego sa osobom koja će crpeti vašu mentalnu snagu i unostiti vam nemir svakodnevno. Strelčevi u vezama, za trenutak zastanite i razmislite o svom životu. Da li ste tu gde želite da budete i još važnije sa onim sa kime želite da budete... Ne trpite stvari koje vam ne prijaju zbog neprijatnosti i želje da nikoga ne povredite. 



POSAO:

Kada je posao u pitanju ne žurite sa odlukama, bilo da je u pitanju promena posla, pozicije ili potpuno novo radno mesto. Budite pre svake odluke svesni rizika i dobiti. Izvagajte, razmislite, da se sutra ne bi kajali.



ZDRAVLJE:

Emocije kod vas mogu biti pomešane, a to vas toliko može zbunjivati i opteretiti da može uticati i na vaše zdravstveno stanje.










JARAC

Ovaj mesečni horoskop predviša za Jarčeve dosta akcije ali je potrebna i odlučnost kako bi se stvari privele kraju na pravi način. Imajte pre svega jasan cilj i izbegavajte svaku vrstu sukoba sa okolinom.



LJUBAV:

Lako možete prevazilaziti nesuglasice ali da li vi to želite ili ste se naoštrili da iznesete i ono što mislite i ono što ne mislite? Mnogi će imati pojačanu želju za avanturom bez obzira na to da li su u vezi ili su slobodni. Poseban oprez kod onih koji su u braku jer tajne lako izlaze na videlo... 


POSAO:

Znanje i iskustvo mnogo mogu da vam pomognu u aprilu ali budite i kolegijalni, pomozite drugima i dozvolite drugima da pomognu vama. Novac će pristizati ali će se i trošiti, ne sikirajte se oko toga previše.


ZDRAVLJE:

April je savršen mesec da poradite na sebi, da se pozabavite kako svojim zdravljem, tako i svojim fizičkim izgledom.





VODOLIJA

April mesec za Vodoliju donosi neku vrstu lenjosti ali koliko god da u tome uživate, moraćete da se trgnete i prigrlite svoje obaveze. Ako u tome uspete, čak i hobi može da se pretvori u unosan posao.



LJUBAV:

Velike šanse za sve usamljene da upoznaju zanimljivu osobu, a koliko će veza opstati i da li će se uopšte pretvoriti u vezu, zavisi dosta od vas i vašeg ponašanja. Ne veličajte sebe previše, neka vaša dela govore, u suprotnom odbićete potencijalnog partnera.



POSAO:


Važno je da na poslu ne prihvatite nikakvu vrstu ogovaranja jer sasvim sigurno ne želite da ovaj prelepi prolećni mesec postane "bojno polje" za vas i vaše kolege. Gledajte svoja posla, budite ljudima ili prijatelj ili ništa. Izbegavajte da bilo kome budete neprijatelj i ne stvarajte sebi neprijatelje.


ZDRAVLJE:

Podsvesno izazivate kod sebe nervozu. Neke misli kojima sebe morite štete vam, zato razrešite situaciju pr svega sa sobom, a onda i sa drugima.





RIBE


April 2024. godine počeće energično ali će se lagano smirivati i ulaziti u mirnije vode. Ribe će biti sklonije riziku nego inače ali ne bi trebalo da stavljaju na kocku baš sve... Oprez kada su partnerski odnosi u pitanju, tu ne rizikujte nikako.


LJUBAV:

Nemojte prelaziti granicu strpljenja kod parnera, posebno na početku meseca aprila ali i na dalje budite na oprezu. Oni koji su sami, često neće imati takta u prisustvu suprotnog pola. Mnogi će morati da prevaziđu unutrašnje strahove kako bi uopšte uspeli da zadrže nekoga pored sebe.



POSAO:

Na kraju meseca aprila mogu se pojaviti neki novi kontakti i nove mogućnosti kojima ćete biti oduševljeni ali ipak ne prenagljujte sa konačnim odlukama. Biće vremena, to nije voz koji će tako brzo projuriti. Odluke o ulaganju podelite sa bliskim ljudima i saslušajte njihove dobronamerne savete.



ZDRAVLJE:

Emocionalno možete biti nestabilni tokom ovog meseca, pa to može ticati i na vaše odluke ali i na vaše zdravlje. Posvetite se sebi, zdravijoj ishrani i zdravijem životu uopšte.




Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Dnevni horoskop OVDE
Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>