Region

Svet

Jelena Karleuša o razvodu Dragane Mirković i Tonija! Nije birala reči!

Oglasila se Jelena Karleuša o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bjelića! Žestoko isprozivala muškarce i nije birala reči.

Jelena Karleuša o razvodu Dragane Mirković i Tonija! Nije birala reči! Screenshoot/Instagram





Vest da se muzička zvezda Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića šokirala je region, ali i Draganine kolege. Sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila njena prijateljica i koleginica Jelena Karleuša, koja je žestoko isprozivala muškarce:



"Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a, da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku*ac? Samo znate da gledate svoju guzicu, da pravite sranja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate zene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: "Koji vam je, bre, više ku*ac?!". - napisala je Jelena Karleuša, pa nastavila istom žestinom:










"Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?!"












Žene su vam postale meta, smatra Karleuša:

"Vi više ni ne je*ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne je*ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje."



 

Dragana Mirković se razvodi! Poslednje tri godine živimo razdvojeno!









"Gej muškarci vašim ženama glume i muževe, i momke, i prijatelje, i rame za plakanje, i nosače, i vozače, jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A, to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je*ača ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu." - napisala je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.



Kako su preneli domaći mediji, Toni Bjelić ima 15 godina mlađu devojku, sa kojom živi u Nemačkoj.


Svoju novu izabranicu Toni Bijelić je navodno upoznao i sa pevačicom Anom Nikolić.

"Oni su bili u jednom mestu na primorju i to sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara." - kaže izvor za "Telegraf".

"Oni žive u dva mesta... Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno." - rekao je izvor za domaće medije.










Draganin suprug je nakon njenog saopštenja o razvodu obrisao svoj profil na Instagramu, koji je povremeno koristio, pa je tako poslednja njegova objava na ovoj mreži bila o majci, koja mu je preminula u decembru mesecu.




O bogatstvu Dragane Mirković često se piše

Dragana se nalazi i na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora. Njeno bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities", iznosi 100 miliona dolara.

Ovaj do nedavno bračni par poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, a poznato je i da je on svoje bogatstvo prepisao upravo Dragani Mirković.




Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>