Region

Svet

Biljana Dragojević i njen sin Dejan izneli sve o porodičnoj drami! (VIDEO)

Biljana Dragojević bila je gost u emisiji “D-Cast” kod svog sina Dejana gde su izneli sve o porodičnoj drami i godinama kada nisu bili u kontaktu.

Biljana Dragojević i njen sin Dejan izneli sve o porodičnoj drami! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Dejan Dragojević, autor i voditelj svoje emisije “D-Cast”, u sinoćnjem izdanju, ugostio je svoju majku Biljanu Dragojević, te su se prvi put oči u oči suočili ali pred kamerama.

Biljana je takođe iznela svoje mišljenje o bivšim snajkama, patnji i bolu kroz koji je prolazila u tom periodu, te je sada sada progovorila o detaljima iz tog turbulentnog perioda.


"Ne može da ti bude dobra devojka i žena, koja svesno te odvaja od tvoje porodice koja je normalna." smatra Biljana.

"Ti, i to se kroz te roditeljske sastanke gde sam ja dolazila četvrtkom, sam ja uvek videla nekog novog tebe. Nekog ko ne liči na tebe. Nekog kome ne možeš prići, kome ne možeš ništa reći, ko je tako nezainteresovan. 

David je prišao, Aleksandra je prišla, drugačije je bila komunikacije same Aleksandre sa mnom i same te tvoje sa mnom."
– istakla je Biljana, aludirajući na Dejanovu bivšu ženu, Dalilu, koju je nazvala “zlom”.

 

Ko je Kejt Midlton?! Kakav je bio njen raniji život!








"Kad ti poslao voditeljki poruku. Tad mi je bilo najgore. Ja sam šokirana bila. Šta je trebalo? Evo ja ću sada biti voditelj. Dejane, pitanje za tebe: Šta si ti mislio u svojoj glavi kada si voditeljki poslao poruku? Ja sam bila gost, milioni gledaoca gledaju. Ti si poslao voditeljki poruku za mene. Kako je glasila poruka “kako sam ja tebe izbacila iz kuće, a primila sam neko tuđe dete, Aleksandrina devojčica, koju ja mnogo volim. 

Ja sam nju prihvatila, a tebe sam izbacila iz kuće i sada se ja tu nešto hvalim. Šta je tebi bilo u glavi da ti pošalješ za svoju mamu koja te rodila takvu poruku, kakva to ženska osoba može da ti okrene toliko glavu ili da se tim sam okreneš, da tako nešto pošalješ."
– pitala je Biljana Dragojević svog sina.




Dragojević nije imao odgovor na ovakvo Biljanino pitanje ali je priznao da je on poslao poruku:


"Nekako to su bili trenuci gde sam ja hteo da ti mene pozoveš, pošalješ poruku. A na primer ti si išla Davidu u emisiju i kao njemu pružiš podršku. U tom trenutku sam se ja osećao kao odbačen u smislu, kao mama sada ide tamo Davidu, a meni ne može da pošalje poruku. Iako mi nismo tada pričali."- kaže Dejan Dragojević i dodaje šta je njega bolelo i šta mu je smetalo:



"Meni je generalno uvek bilo krivo što je Aleksandra bila prihvaćena da bude tu u kući, a ja kao sin, ne. Aleksandra je sa Magdalenom, a ja nisam sa svojom ženom. Negde je meni u tom trenutku bilo “koga primaš u kuću?” Opet, kada sve staviš na kantar, nije to bila neka velika medijska slika, kao u smislu razliku, predstavljanja jedne i druge, da bih ja bio odbačen, a neko bio prihvaćen. To je bilo nešto što je mene non-stop pujdalo, u smislu, ostavljen si." – izneo je Dejan.


Čitavu priču i suočavanje majke i sina možete pogledati u video snumku ispod:


NEDELJNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.



 
 

Cezerye, ukusni desert koji dolazi iz Turske! (RECEPT)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hype

Povezane vesti:


>