Style

Ljubav

Dnevni horoskop za subotu 23. mart 2024. godine!

Dnevni horoskop za subotu 23. mart 2024. godine savetuje Ovna da prihvati iskren razgovor zarad boljeg uzajamnog razumevanja i Lavovi su u sličnoj situaciji i potreban je razgovor pre bilo kakvog energičnog rešenja...

Dnevni horoskop za subotu 23. mart 2024. godine! Svet Plus




Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. mart na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. 




Ovan 21.3.- 20.4.

Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja.

LJUBAV
Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

POSAO
Nastavite da budete snalažljivi u poslovnim situacijama, ali budite svesni svojih granica. Ne dozvolite da vas prevelika odgovornost opterećuje.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro, ali pazite da ne preopteretite sebe poslovima.





Bik 21.4.-21.5.

Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.

POSAO
Budite otvoreni za nove ideje i prilagođavanje poslovnom okruženju. Fleksibilnost će vam doneti uspeh.

ZDRAVLJE
Nervozni ste, pa obratite pažnju na relaksacione tehnike kako biste se opustili.




Blizanci 22.5.- 21.6.

Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV
Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

POSAO
Budite proaktivni u saradnji sa kolegama. Timski rad će doneti bolje rezultate.

ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima mogu se pojaviti, pa obratite pažnju na svoje zdravlje.





Rak 22.6. - 22.7.

Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu.

LJUBAV
Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale. Dobro se osećate, ali budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom.

POSAO
Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo. Budite odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate, ali potrudite se da se odmorite kako biste sačuvali energiju.






Lav 23.7.- 22.8.

Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.

LJUBAV:
Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje.

POSAO
Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Vaša iskrenost će biti cenjena i doneti vam uspeh.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro, ali potrudite se da se ne opterećujete sitnicama koje vam narušavaju emotivno stanje.





Devica 23.8. - 22.9.

Nalazite se u neobičnoj situaciji. Zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove.

LJUBAV
Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.

POSAO
Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život. Budite svesni svoje odgovornosti i prilagodite se novonastalim okolnostima.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku kako biste bili sigurni da ste zdravi i vitalni.


 

Posna enčilada! Ukusan ručak za celu porodicu! (RECEPT)











Vaga 23.9. - 22.10.

Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti.

LJUBAV
Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju.

POSAO
Budite otvoreni za saradnju i kompromise. Vaša sposobnost prilagođavanja donosiće vam uspeh.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe mogu biti prisutne, pa vodite računa o ishrani i redovnom vežbanju.






Škorpija 23.10.- 22.11.

Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.

LJUBAV
Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe. Dobro se osećate, ali pokušajte da se distancirate od emotivnih tenzija.

POSAO
Budite odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva, ali budite taktični u komunikaciji sa kolegama. Diplomatski pristup će vam doneti bolje rezultate.

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima mogu se pojaviti, pa obratite pažnju na svoje zdravlje i redovno vežbajte.




Strelac 21.11.- 21.12.

Primećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.

LJUBAV
Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju. Razgovarajte otvoreno sa partnerom/partnerkom kako biste rešili eventualne nesuglasice.

POSAO
Budite strpljivi i sačekajte da se situacija razjasni pre nego što donesete važne odluke. Posvetite se detaljnoj analizi pre nego što krenete u akciju.

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima mogu se javiti, pa budite pažljivi prilikom fizičkih aktivnosti.




Jarac 22.12.- 19.1.

Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujte koristan savet.

LJUBAV
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama i budite spremni da se prilagodite novonastalim okolnostima.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja, pa obratite pažnju na svoje zdravlje i odmarajte se kad god je to moguće.





Vodolija 20.1.- 19.2.

Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima.

LJUBAV
Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Budite strpljivi i pokušajte da pronađete zajednički jezik u rešavanju problema.

POSAO
Izbegavajte poslovno rivalstvo jer vam ništa dobro neće doneti, samo ćete se lošije osećati.

ZDRAVLJE:
Potreban vam je psihički mir, a nećete ga imati dok god druge krivite za svoje izbore i svoje odluke.





Ribe 20.2.- 20.3.

Otvorite se za inspiraciju koja dolazi iz vaše duboke emotivne strane i dozvolite sebi da sledite svoje srce u donošenju odluka. Važno je da se povežete sa svojom intuicijom i verujete u svoje unutrašnje vođstvo tokom dana.


LJUBAV
Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Budite strpljivi i pokušajte da pronađete zajednički jezik u rešavanju problema. Neka vaša intuitivna priroda bude vodič u ljubavnim situacijama.

POSAO
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa završnim odlukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju.

ZDRAVLJE
Praktikujte tehnike opuštanja i potrudite se da se negujete na svim nivoima.

NEDELJNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2024. godine.

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>