Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 18. marta do 24. marta 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Ovan ove nedelje može imati neprijatni podsetnik na prošlost, neka tajna kojoj nije mesto u ljubavnom odnosu... Bik će često menjati raspoloženje, Blizanac bez uvijanja, kalkulisanja, stavljanja mašnica i srcića...





OVAN

Hrana

Zahtevan period, pa kroz ishranu morate nadoknaditi energetske snage organizma, pojačati imunitet i dati svom telu dovoljno vitamina i minerala da bi funkcionisalo kako treba.

Ljubav

Pluseva će u ovoj sedmici biti dosta – vaša će energija buditi partnera, imaćete inicijativu u odnosu, strasti će funkcionisati lepo. Partner će u odnos unositi emociju, pretvaraće zajedničke snove u javu. No, provući će se i po koji minus – možda neka tajna kojoj nije mesto u vašem odnosu, možda neki neprijatni podsetnik na prošlost ili briga koja se mota po mislima. Neka pluseva bude što više, a minuse neka pojede zaborav. Slobodni – ako su zvezde na vašoj strani – ući ćete u vezu koja ima dobru osnovu za trajnost i koja može postati izuzetno značajna za vas. Dobar je period za nove ljubavi….a i za stare.

Posao

Ma ko će vas zaustaviti sada, kada I Sunce uđe u vaš znak? Mi ćemo otvoriti vrata proleću – a vi ćete otvoriti period koji donosi više nego profitabilne I dobre poslovne prilike. Na neke od njih ste dugo čekali, dugo se borili – I evo ih, tu su. Sve će se u poslu ubrzati, ali vi ćete se u toj brzini više nego dobro snalaziti. Bez obzira na troškove kojih je bilo podosta u prethodnom periodu, vaša je finansijska situacija ipak stabilna – a ova sedmica, kao I period na dalje – može je dodatno poboljšati.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se više odmarate, nemojte testirati granice izdržljivosti.

 




BIK

Hrana

Raspoloženje vam se često menja, pa i apetit varira. Uvedite laganije obroke i izbegavajte da jedete u večernjim satima – jer ćete primetiti da vam to ne prija – imaćete probleme sa spavanjem.

Ljubav

Može vas početkom sedmice partner na kratko iznervirati nekim svojim detinjastim ponašanjima i postupcima – ali suštinski, ipak ste vas dvoje u lepom ljubavnom periodu koji će ono što je lepo stavljati u prvi plan, pa će se brzo zaboravljati i nastavljati dalje. Ruku pod ruku. Šta više – kod nekih parova može doći do ozbiljnih pomaka u odnosu – planovi za budućnost se nižu jedan za drugim, a ta budućnost deluje sada tako blizu, na dohvat ruke. Slobodni Bikovi – neko će od vas u ovim danima naći baš ono što je čekao i priželjkivao. Neko će se duboko i jako zaljubiti. Neko će pronaći svoju mirnu luku.

Posao

Momenti prolazne nervoze ili pojačane žurbe kroz posao naletaće par puta tokom ove sedmice na vas. No, u svakoj od ovakvih situacija vi ćete uspevati da pokažete strpljenje I smirenost, a umećete I da poslušate savete I pomoć koja vam se ovih dana nudi “na tacni”. Podršku nadređenih imate, pa neće biti čudno da neki od vas u ovom periodu napreduju ili se znatnije pomaknu na bolje po pitanjima finansija. Dobre šanse da oni koji sarađuju sa inostranstvom ostvare značajnije rezultate.

Zdravlje

Stariji – hronična problematika, hormonske tegobe. Mlađi – moguće prehlade.



 

BLIZANCI

Hrana

Mleko i mlečni proizvodi – ove sedmice su na prvom mestu. Dalje, potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe. Naravno,  dodajte i mnogo svežeg povrća – najviše spanaća, brokolija, zelja, blitve.

Ljubav

Vaše će reči biti glasne i jasne, iskrene. Reći ćete i ono što vam prija, ali i što vam ne odgovara. Bez uvijanja, kalkulisanja, stavljanja mašnica i srcića. Partner, sa druge strane – nije toliko rečit u ovim danima, ali će svojim postupcima prema vama pokazivati kako se oseća – mali je problem u tome što će ti postupci vama povremeno biti nejasni, pa ćete imati osećaj da vas čas greje, a čas hladi. Drugačije funkcionišete u ovim danima, što ne znači da je odnos loš ili u problemu. Slobodni Blizanci – običan flert se lako može pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije. Bez obzira da li ste to planirali ili ne.

Posao

Možete imati malo problema sa koncentracijom, fokusom I organizacijom, I to na samom početku radne nedelje jer je velika količina obaveza pred vama, kao I na samom kraju radne sedmice – kada vas polako već stiže umor. Pokušajte da se ne opterećujete sitnicama. No, pred vama je ipak dobar poslovni period – rezultati I u poslovnom I u finansijskom segment će  biti više nego solidni. Nekima od vas planovi kreću ka realizaciji, a drugi će moguće imati finansijsku nagradu ili neki vid unapređenja.

Zdravlje

Tegobe sa disajnim organima. Budite nešto oprezniji u saobraćaju.

 

Hemijski piling za ožiljke od akni: Kako funkcioniše?

Da li stres može izazvati gubitak kose kod žena?









RAK

Hrana

U prvim danima ove sedmice možete jesti na nervnoj bazi. Potrebne su vam namirnice bogate mineralima i vitaminima, radi jačanja imuniteta. Odgovaraće vam I sve vrste žitarica  i mlečnih proizvoda

Ljubav

Razumećete se sa partnerom pogledom, dodirom, osećanjima. I to je odlično u onim momentima kada sve ide kao podmazano i kada nemate niti jedan razlog da vas nešto „bode“ ili vam smeta. No, pošto je sigurno da će pre ili kasnije naleteti nešto što vas može žacnuti – u tim trenucima nemojte ćutati, kažite, pitajte, dogovorite se – ali ne u napadačkom, nervoznom ili previše glasnom fazonu. Slobodni Rakovi – kao što je dobar period da „provetrite“ mozak sa prijateljima, zabavljajući se ili putujući – isto tako je dobar da se ozbiljnije zainteresujete za nekog. Ako vam se prošlost vrzma po glavi – gurnite je, što dalje.

Posao

Malo će vam neke situacije na poslu (a možda I neke osobe) skakati po živcima u ovoj nedelji – možda će nadređeni biti posebno neurotični ili će pokušavati da vam zadaju šest obaveza odjednom, kvariće vam organizaciju. Ne može se poreći da je ovo povremeno previše dinamičan period za vas, ali sa druge strane gledano – ovo I jeste prilika da isterate neke stvari na čistac ili završite obaveze u rekordno kratkom roku. Vaši planovi jesu ostvarivi, na dobrom ste putu I ne odustajte od njega.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite I budite oprezniji u saobraćaju. Manji problem sa respiratornim organima.

 






LAV

Hrana

Ulazite u dane kada ćete osećati potrebu za fizičkom aktivnošću, a I smetaće vam „viškovi“ koje ste nakupili. Vreme je za laganu hranu, za obroke sa puno povrća, salata, a bez mesnih prerađevina i slatkiša

Ljubav

Mars izlazi iz partnerskog polja za vikend, a Sunce koje je vaš vladar – ulazi u vatreni znak Ovna. Za zauzete – taj početak proleća označava I zvanično kraj povremeno predivnog, a povremeno više nego turbulentnog ljubavnog perioda. Ukoliko je vaš odnos stabilan – pred vama su dani dobre energije I odlične komunikacije, kao I mnoštva zajedničkih planova. Ukoliko je vaš odnos bio u gore-dole fazonu – sada je vreme za krpljenje, lepljenje, popravljanje, sada je vreme za “hajd da pričamo I da rešimo”. Slobodni – neki kontakti se sada razvijaju u dobrom smeru. Samo nemojte da misli zalivate prošlošću.

Posao

Možda finansijskim segmentom nećete biti baš zadovoljni (ima tu I delom vaše krivice, jer vam novci previše lako I brzo klize iz ruku), ali će zato poslovni deo krenuti u značajnijoj meri na bolje, pogotovo u drugom delu sedmice. Em vam se mogu otvoriti neke poslovne prilike, em ćete se I vi probuditi I pokrenuti mnogo više nego do sada, a počeće da se javlja I potreba da se dokažete. Bićete dobri I u pregovorima I u kontaktima sa saradnicima. Povećanje obima posla onima koji rade sa strancima.

Zdravlje

Nervoza će biti prisutna I na dalje, ali ste fizički dobro.

 





DEVICA

Hrana

Najviše će vam odgovarati povrće u svim varijantama – bilo kao sveže, u salati ili grilovano, bareno. Mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti – kefir ili kiselo mleko.

Ljubav

Čudan period za partnerske odnose – osećanja su na maksimumu, ali kog tipa I u kojem će vas pravcu kao par usmeriti – pitanje je. Vi lično možete biti čas preemotivni, čas nervozni I besni, čas zapljuskivati partnera ljubavlju I pažnjom….a čas biti u fazonu rasprava. Ovo se sve dodatno komplikuje ukoliko u vašoj vezi postoje tajne ili sumnje. Stabilni parovi će ovaj period izgurati, možda se dodatno povezati….a nestabilni – pa oni će iskomplikovati na kvadrat. Slobodne Device – period je dobar za ljubavi – možda malo čudne, možda mirišu na prošlost, možda postoji razlika u godinama….ali, nešto se dešava.

Posao

A poslovni segment vam I u ovoj sedmici testira živce I donosi rastezanje istih na dnevnoj bazi. Ima trenutaka u kojima vi zbrzate, pa se sapletete ili pravite greške. Ima trenutaka I u kojima vas kolege ili okolnosti presiraju, pa pokušavate da uhvatite korak I završite sve na vreme. Ali, isto tako ima I onih trenutaka u kojima vas drugi cene više nego što vi cenite sebe – u kojima vam na dlanu daju povoljnosti, mogućnost da više zaradite, otvaraju vam neke nove poslovne puteve.

Zdravlje

Povrede, osetljiv respiratorni trakt. Moguće glavobolje.

DNEVNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>