Svet

Region

Žena pod imenom Kajli tvrdi da zna šta se dogodilo sa Kejt Midlton!

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić, a na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene Kajli, koja tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom.

Žena pod imenom Kajli tvrdi da zna šta se dogodilo sa Kejt Midlton! Screenshoot/Instagram





Digla se velika prašina oko nestanka princeze Kejt Midlton iz javnosti. Sumnje su podgrejane nakon fotografije za koju je saznalo da je fotošopirana, a na kojoj je princeza od Velsa sa svoje troje dece. 

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa decom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju Sandringem u Norfolku u Engleskoj i od tada joj se gubi svaki trag.


Na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene Kajli, koja tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom. Ona je rekla sledeće:

"Ja se nalazim kod svog lekara i tresem se sada od nervoze dok ovo izgovaram. Oko Božića je Kejt otkrila da je žena s kojom je princ Vilijam vara, a zove se Rouz Pegi, ostala trudna s Vilijamom i odlučila je da zadrži bebu. 


 

Nesanica kod žena: Razlozi su brojni, evo šta treba da znate!







To je sve princeza Kejt saznala oko praznika i sasvim opravdano je doživela nervni slom i to je navodno ono što se desilo. Ja stojim iza princeze od Velsa jer ovo je, čini se, Dajana 2.0, ali sada ima smisla zašto je princ Vilijam okarakterisan kao užasan suprug." - rekla je žena u videu koji ima preko 10 miliona pregleda i preko 11.000 komentara.


 

Simptomi infekcije bešike kod žena: Na šta obratiti pažnju!










Mnogi, podsetimo smatraju da je princeza preminula, ali da se to skriva od javnosti, dok drugi veruju u ovu teoriju o Vilijamovoj ljubavnici, te da će ponoviti obrazac svog oca, kralje Čarlsa. Prvo će Kejt udaljiti iz javnosti, pa je proglasiti neuračunljivom, a onda oženiti svoju ljubavnicu.

Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>