Region

Svet

Bane Mojićević priznao da bi se ranije razveo da je znao da će procvetati!

Pevač Bane Mojićević priznao je da mu razvod nije lako pao ali da bi se ranije razveo, da je znao da će nakon toga procvetati!

Bane Mojićević priznao da bi se ranije razveo da je znao da će procvetati! Screenshoot/Instagram




Prvi pobednik takmičenja "Zvezde granda" Bane Mojićević progovorio je o razvodu i otkrio da li je ponovo zaljubljen.


Pevač je u braku sa Milicom bio šest godina i dobili su dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu, a 2017 godina pojavila se vest da se Bane iselio iz porodičnog doma. Ipak, tek tri godine kasnije usledio je razvod.


Mojićević je tek nedavno progovorio o svemu tome:


"To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funkcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. 

To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prošlo da mogu normalno da funkcionišem",
rekao je Bane, prvi pobednik takmičenja "Zvezde Granda".

 

Merjem Uzerli, poznatija kao Hurem odlučila se na drastičnu promenu!








Nije našao novu partnerku:

"Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku, a naročito u onim najtežim", otkrio je Bane Mojićević u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.


Bane je priznao da mu je razvod teško pao ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje. Ipak da je znao kako će procvetati nakon svega ranije bi se razveo jer je njihov odnos sada zdraviji i zreliji:


"Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji".

Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>