Region

Svet

Aleksandra Prijović o zabrani u Zadru! Uputila poruku gradonačelniku!

Aleksandra Prijović je nakon završenog koncerta održala konferenciju za medije i tom prilikom je prokomentarisala zabranu nastupanja u Zadru, pa uputila poruku gradonačelniku.

Aleksandra Prijović o zabrani u Zadru! Uputila poruku gradonačelniku! Screenshoot/Instagram





Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu koncerata u Osijeku i napravila odličnu atmosferu.


Specijalni gost je na koncertu Aleksandre Prijović bio Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru "Usne boje vina". U jednom momentu, pred kraj koncerta, na bini se pojavio i Aleksandrin sin Aleksandar, koji je izrecitovao reči Prijine pesme "Dam, dam, dam". Malo je reći da je oduševio publiku.







Aleksandra je nakon završenog koncerta održala konferenciju za medije, gde se osvrnula na aktuelne naslove da su joj nastupi u pojedinim mestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni:


"Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert."


Koncert Aleksandre Prijović kako prenose tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno odmah odbio da Aleksandra peva u ovom gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen.
 

Mesec je u znaku Ovna! Snažno utiče na znakove Lav, Ovan i Strelac!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>