Region

Svet

Novi dečko Milice Todorović bio zaljubljen u Lunu Đogani!

Novi dečko pevačice Milice Todorović bio je zaljubljen u Lunu Đogani, odnosno smatrao je da je ona "žena njegovih snova". Lazar Granić je bio predmet interesovanja javnosti zbog svoje povezanosti sa rijaliti svetom...

Novi dečko Milice Todorović bio zaljubljen u Lunu Đogani! Screenshoot/Instagram




Milica Todorović privukla je pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na jednom slavlju u društvu svog novog dečka Lazara Granića, bivšeg manekena. 

Granić je poznat javnosti zbog svoje povezanosti sa rijaliti svetom. 

On je izrazio želju da se oproba u rijalitiju pa se čak prijavio za učešće u "Zadruzi 2". Iako nije postao takmičar, pregovori su bili u toku. 

Tada je otkriveno da je Luna Đogani, pobednica te sezone, bila Lazarova "žena iz snova", te da je bio uveren da će privući Luninu pažnju svojim izgledom i šarmom.

Ambicija Lazara Granića da se pojavi u rijalitiju, kao i njegova uverenost da će osvojiti Lunu Đogani, bivšu učesnicu "Zadruge", budi dodatnu radoznalost javnosti. Njegova otvorenost o planovima za budućnost i očekivanjima od poznate ličnosti kao što je Luna, čine ovu vezu još interesantnijom za medije i fanove koji sve to prate.

 

Uvek sam se šalio da mi Bog da ženu od 120 kg, a ono mi posla od 240!









"Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni “Zadruge” priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji." – pričao je svojevremeno Lazarev prijatelj, kako prenose domaći mediji.

Njegova veza sa pevačicom Milicom Todorović privlači pažnju javnosti zbog njegovih ranijih pokušaja ulaska u rijaliti svet, kao i njegovih ambicija i planova za budućnost, posebno u vezi sa poznatom ličnošću poput Lune Đogani. 
 

Milica Todorović zaratila sa komšinicom jer joj je mamu nazvala seljančurom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>