Elita 7

Parovi

Janjuš slao poruke Ivi Grgurić samo nekoliko dana nakon smrti brata!

Marko Janjušević Janjuš slao je poruke Ivi Grgurić samo nekoliko dana nakon smrti brata Mihaila! Sada su te prepiske dospele u javnost,a komentari su različiti...

Janjuš slao poruke Ivi Grgurić samo nekoliko dana nakon smrti brata! Screenshoot/Instagram





Iva Grgurić je javno pred kamerama otkrila da joj je bivši cimer Marko Janjušević Janjuš muvao, i to samo šest dana nakon što je njegov rođeni brat Mihailo oduzeo sebi život.



Kako je pobednica treće sezone "Zadruge" priznala, ona se najpre javila bivšem košakrašu kako bi mu izjavila saučešće, na šta je on odgovorio pozivima da se vide i provedu vreme zajedno dok je bio odsutan iz rijalitija "Elita 7".




"Sad ću iskreno da ti kažem, Janjuš mi je poslao poruku nakon šest dana od smrti njegovog brata. Nažlaost, to je stvarno katastrofa šta mu se desilo, velika nesreća... Jako mi je žao zbog toga. Ja sam mu poslala poruku kada sam čula za tu vest, izjavila mu saučešće, rekla mu da mi je jako žao, a on me je pitao da li želim otići sa njim na piće, na večeru." - otkrila je Iva Grgurić, a zatim su osvanule prepiske.









Janjuš je nju, najpre, obasipao komplimentima, a potom ju je zvao na večeru, ali je ona odbila susret sa njim:

"Hajde, ako ne odeš negde, idemo na večeru ovih dana, ja sam slobodan do 12. Negde gde nema gužve." - napisao je Janjuš Ivi.







"Izvini, stvarno, ali ne viđam se sa zadrugarima. Izbegavam ih.Tako da ipak ništa od večere..." - poručila mu je ona u poruci.

 

Novu dečko Milice Todorović bio zaljubljen u Lunu Đogani!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>