Region

Svet

Milić Vukašinović kost i koža! Možda ipak ne ide na operaciju!

Poznati roker Milić Vukašinović uvek je bio mršav ali sada je kost i koža, kako kaže njegov komšija! Možda ipak ne ide na drugu operaciju, što je dobra vest.

Milić Vukašinović kost i koža! Možda ipak ne ide na operaciju! Screenshoot/Instagram




Milić je prošao kroz težak period, doživeo je srčani udar  i proveo osam dana na intenzivnoj nezi. Pre toga Vukašinović je imao operaciju noge, pa je dobio i bakteriju koja mu je još više otežala zdravstveno stanje.



Kako komšije rokera navode on je mnogo smršao ali se oporavlja:



"Uvek je bio mršava ali je sada kost i koža, pa sam se uplašio da mu je još gore, ali on kaže da sada ide malo nabolje. Pohvalio mi se da možda neće ni morati na tu drugu operaciju srca što je doba vest. Svašta ga je snašlo, ali moramo biti iskreni, njegov način života je došao po danak." kaže njegov komšija za Blic, a koji već dugo poznaje Milića pa se seća i kakav je bio u mladosti:

 

Prošli životi: Sigurni dokazi da ste se već sreli!









"Retki su bili momenti kada je on bio trezan ili bez opijata. Zavideli smo mu što živi 200 na sat, ali sada on zavidi nama na zdravlju i vitalnosti. On je u duši dobar čovek iako ga mnogi tako ne doživljavaju zbog psovki i “poganog” jezika. Suzana ga je smirila i sredila. Da ona ne brine o njemu, ko zna šta bi bilo sa njim odavno. Ona je narodska žena, uvek se lepo javi i popriča."




Suzana se brine o Miliću, redovno obavlja kupovinu i nabavlja sve što im je potrebno za život. Ipak, jedna od velikih promena u Milićevom životu je to što je morao da se odrekne cigareta. Odlučio je tako, nakon saznanja da bi mogao da ostane bez noge. 

Iako je prošao kroz težak period nakon gubitka ćerke, Milić Vukašinović je dobio podršku od komšija i okoline, koji su mu nudili pomoć i razumevanje.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>