Region

Svet

Region

Od ovog vikenda prikazuje se serija Koža! Najzrelija i najuzbudljivija!

Od ovog vikenda prikazuje se serija "Koža" na RTS-u! Najzrelija i najuzbudljivija do sada smatra Saša Hajduković. Simanje je predstavljalo veliki izazov. Snimali su u Roterdamu, Beogradu, Banjaluci…

Od ovog vikenda prikazuje se serija Koža! Najzrelija i najuzbudljivija! Screenshoot/Youtube





Serija "Koža", kao i prethodne dve serije, nastala je po scenariju Nikole Pejakovića, koji tumači i naslovnu ulogu, i u režiji Saše Hajdukovića koji se iz Banjaluke uključio u Beogradsku hroniku. Hajduković kaže da je poslednji nastavak „banjalučke trilogije“ delimično zasnovan na autobiografskom, ali da se na kraju pretvorilo u fiktivno.

"Prosto prođe toliko filtera i toliko mišljenja da nekako zasnovano je na autobiografskom, ali dobrim delom je fikcija“ - napominje reditelj.

On dodaje da je simanje predstavljalo veliki izazov. Snimali su u Roterdamu, Beogradu, Banjaluci…, ali svaki dan je donosio novi izazov. Ako nije bio produkcijskih problema, onda je bio neki dramski izazov u sceni.

 

Serija Koža epizoda 1: Ilegalni useljenik! (VIDEO)




 


Saša Hajduković smatra da svaki od ova tri serijala ima neku svoju draž, ali da je njemu "Koža" najzrelija i najuzbudljivija.

„Nekako smo, čini mi se, sazreli kao ekipa. Mislim da je priča imala određenu dubinu. Mislim da su i produkcijski uslovi bili bolji. Mislim da smo i mi bili spremni i da smo bili nekako bolji. Da smo porasli i da se to vidi. Ali opet, to je samo moje mišljenje. Gledaoci će dati svoje“, kaže reditelj Saša Hajduković.







Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>