Elita 7

Parovi

Janjuš slao novac za Noru! Aneli Ahmić zanemela... (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš slao je novac porodici Aneli Ahmić, odnosno za njenu ćerku Noru. Ona zanemela kada je to saznala... Njihovi cimeri iz rijalitija su dali svoj sud o celoj situaciji.

Janjuš slao novac za Noru! Aneli Ahmić zanemela... (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Aneli je Janjuševića nazvala veličinom zbog takvog čina prema Nori i njenoj porodici...



Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Aneli Ahmić je iz jednog pitanja saznala da je Marko Janjušević Janjuš dok je bio van rijalitija "Elita", zbog porodične tragedije koja ga je zadesila, poslao novac njenoj porodici i njenoj ćerki Nori. Sam Janjuš nije želeo da komentariše tu temu.


Njihovi cimeri dali su svoj sud o ovakvom njegovom gestu:


Iako nije bio dužan i u obavezi, s obzirom na situaciju koja mu se dogodila, svaka čast i poštovanje za ovakav gest. Nema šta da sumnja ona u njega, ona sumnja Milane u sebe. Moje mišljenje je da ga ne voli, da je ne intresuje on, ali je daleko to od ljubavi, a da je on daleko zagrejaniji. Sva ova situacija i ovo kako se ona ponaša, pogodilo ga je jako. Ja sam od samog starta pričao da ima milion kontradiktornosti u njenoj ličnosti i samoj priči - rekao je Mensur.


Janjušu može milijardu stvari da se pripiše i kaže, ali da mu se kaže da nema osećaja i da je loš otac, ne može ni u najgorim svađama, ne može ni na pamet da padne da mu se izgovori. To, vezano za Noru, njemu svaka čast i nešto što svakako definiše njega kao čoveka. Za njega može da se kaže da je ku**ar i ovo i ono, okej, to stoji. Ali za njega može što se tiče dece da se kaže samo nešto najlepše. Saznali smo i da je ta Aneli najgori ološ na svetu i najgora, to ne daje za pravo nekom tamo da se tako ponaša. Pogledajte Janjušev odnos prema tuđem detetu. Njega (Asmin) ne intresuje da li njegovo dete ima da jede i pije, ali ga intresuje da li Stanija ima Roleks - rekao je Đedović.








Ovo mene nije iznenadilo, znam odlično kakav je Janjuš, to je zapravo on što se tiče tih stvari brige o deci. Tako se ponašao od prvog dana, meni to ništa nije novo, očekivano je od njega. Ja sam mu rekao da to njeno nestrpljenje će je koštati glave, ja sam joj milion puta rekao da ćuti i da sačeka. Evo večeras normalnije priča i da razmišlja šta priča. On je video neke stvari kojih ti izgleda nisi svesna, pusti ti, možda ti nisi svesna nečega što si radila. Evo on je sada rekao: "Ne možeš da pitaš za Alena i posle pet minuta ti voliš Janjuša", okej, ja mislim da ona voli njega. Mora ona kod sebe neke stvari da popravi, vidim da je teško i da je potrešena. Rekao sam joj da šta god on da joj kaže da ćuti i da pretrpi...Zamisli kako ona to kada dođe ovde Stanija i drži joj moralne pridike i još je kao ona gora od nje?! Pa zamisli to! - rekao je Mića.


Ovo ništa ne može da promeni o pričama za Staniju, a ja gledam vezano za dete šta se desilo. To da li je neko odron, ološ, đubre, ku**a, to ništa ne menja stvar njegovog odnosa prema svom detetu i Stanije u toj priči koja pokušava da odbrani nešto što je neodbranjivo - rekao je Đedović.

 

Ispovest Dejana Petrovića o neverovatnim detaljima saobraćajne nezgode! (VIDEO)









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>