Style

Ljubav

Najveći lažovi horoskopa! Oni misle da su savršeni u tome!

Svi ponekad posegnu za sitnim lažima ali oni to rade malo drugačije... Oni su zapravo najveći lažovi horoskopa i misle da su savršeni u tome!

Najveći lažovi horoskopa! Oni misle da su savršeni u tome! Svet Plus





Laganje im je ukrvi, usavršavaju ga svakoga dana ali kako kaže izreka "Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju" tako i oni brzo padaju u sopstvene zamke i lagarije jer istina kad tad izađe na videlo, a oni ostaju smešni i posramljeni...




Blizanci


Blizanci su često povezivani sa svojom dvostrukom prirodom, što ne čudi jer su pravi virtuozi u umetnosti "prilagođavanja istine". Njihova izuzetna sposobnost brze promene stava često dovodi do suptilnih nijansi u pričama, dok se trude ostati u fokusu pažnje. Vrlo brzo, ljudi koji ih poznaju, prepoznaju njihove namere...

 

Džej Ramadanovski je sa Andrijanom proveo poslednje dane! Ovo je njena ispovest!









Lav


Lavovi su prepoznatljivi po svojoj žeđi za pažnjom i samopromocijom, što ih ponekad navodi na male "prilagođaje" istine kako bi zablistali još jače. Lavovi vole igru sa istinom kako bi ojačali svoj sjaj ali često i kako bi se izvukli iz situacija u koje su svesno upali ali nisu razmišljali o posledicama. Njima je na prvom mestu da budu najbolji, bolji od drugih ali ne dozvoljavaju da dela govore o njima već se nameću rečima i hvalisanjem.








Ribe


Ribe, s njihovim izuzetnim empatijama, nekad se povlače za male laži kako bi izbegle povredu osećanja drugih. Njihove izjave poput "Naravno, tvoj kolač je bio izvrstan" često nisu potpuno istinite, ali dolaze iz iskrene namere i nema zlonamernosti.



Nedeljni horoskop možete naći OVDE.








Vaga


Vage preferiraju izbegavanje konflikata i održavanje neutralnog tla, ponekad posežući za malim neistinama kako bi očuvale mir u odnosima. Njihova čuvena izjava "Meni je svejedno gde ćemo večerati" može biti samo mali trik da izbegnu raspravu oko izbora restorana. Nekada pribegavaju i većim lažima, nesvesni da time probleme samo nagomilavaju.









Škorpija


Škorpije su okružene misterioznom oreolom, ali često imaju sklonost čuvanju tajni i prikrivanju svojih osećanja. Njihova veština zadržavanja informacija može se protumačiti kao oblik prikrivanja, ali možda je to više tajanstvenost nego namerne laži. Ipak, ovakvim svojim ponašanjem često su smatrani za "nepouzdane" osobe.



Istina zaboli u trenutku, laž boli kad god je se setimo...


Neke laži su bezazlene, a neke lako mogu pokvariti, pa i uništiti trajno odnose među ljudima, zato uvek birajte istinu ma kakva ona bila. 

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za januar mesec 2024. godine!

Čitajte nas na Google vestima



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>