Region

Svet

Džej Ramadanovski je sa Andrijanom proveo poslednje dane! Ovo je njena ispovest!

Džej Ramadanovski je sa Andrijanom Tomanić proveo poslednje dane, a ovo je njena ispovest! Ispričala je potresne detalje o kojima je on ćutao...

Džej Ramadanovski je sa Andrijanom proveo poslednje dane! Ovo je njena ispovest! Screenshoot/Instagram





Javnosti je poznato da je Džej u više navrata završavao u bolnici usled brojnih zdravstvenih problema koje je imao, pa su mu lekari savetovali da se zdravije hrani, ostavi alkohol i smrša da bi ojačao organizam. 

Pevaču briga o zdravlju nije bila važna do poslednjeg dana, što je u emotivnoj ispovesti za Republiku potvrdila Andrijana Tomanić, žena sa kojom je Džej Ramadanovski živeo godinama, a koja kaže da je često umeo da se iskrade i sa prijateljima ode u kafanu da krišom pije u kraju.


"Džej je umro kao boem, poljuljano zdravstveno stanje ga nije sprečavalo da se lati odmora, da miruje. Posle svakog pregleda doktori su mu pričali da sredi i reguliše ishranu, da se odmara, čuva, međutim, svi mi koji smo s njim provodili najviše vremena znali smo da od toga nema ništa. Jeo je nezdravu hranu, nikako nismo mogli da utičemo na to da počne da drži dijetu." - priča Andrijana i dodaje da su svi pokušali da utiču na njega:

 

Kako su opljačkani Džej Ramadanovski i Mina Kostić!





"Pričali smo mu svi, a posebno ćerke da će to da mu pomogne da bude bolje. Ipak je on bio u godinama, a ceo život živi kafanski. Zdravlje trpi zbog takvog načina života i tu nema druge. Retko je umeo da jede zdravu hranu, naručivao je pice, sendviče i roštilj - nismo, jednostavno, mogli da mu branimo."



Voleo je da popije i toga se nikada nije odrekao:



"Alkohol nikako nije bataljivao, voleo je da popije, a posle svakog pregleda pitao je lekare da li sme da pije i koliko. Ponekad kaže da ide na kafu i kaže: "Neću da okusim piće", a mi posle nekoliko sati prođemo Dorćolom i vidimo ga ispred kafića ili kafane kako pije s ljudima iz kraja." - priseća se Andrijana i dodaje da nije imala srca da pevaču ukine ovaj porok jer je znala koliko voli druženja u kafanama:

 

Džej i Andijana: Ljubav koja je trajala dve decenije!








"Znala sam da me laže, ali nisam mogla da mu zabranim da pije, nisam imala srca. Mnogo mi je i sada posle toliko vremena teško da se pomirim sa činjenicom da je otišao. Sve mi je sveže još od prvog dana, zato novinarima, kad me zovu, kažem da najradije ne bih ni o čemu pričala."


Bio je živahan i raspoložen:

"Ništa nije ukazivalo na to da će Džej tako iznenada samo da zaspi. Mnogo toga je planirao, nije usporavao, nije hteo da stari. Drago mi je što je bar živeo kako je hteo. Poštovao je pravila, ali samo ona koja je smatrao da je potrebno. Zato su ga svi voleli. Bio je dobar čovek i, kao takav, večno je upamćen." - završava Andrijana Tomanić.


Deo pesme iz film "NEDELJA" poslušajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>