Elita 7

Parovi

Razjarena Aneli Ahmić izjavila da je Uroš zaljubljen u Janjuša! (VIDEO)

Razjarena Aneli Ahmić sukobila se sa bivšim prijateljem! Izjavila da je Uroš Stanić zaljubljen u Marka Janjuševića Janjuša! Situacija je eskalirala, a haos možda tek sledi...

Razjarena Aneli Ahmić izjavila da je Uroš zaljubljen u Janjuša! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Aneli je razjarena uletela u radio dok je Uroš Stanić, njen prijatelj, bio u emisiji i ozbiljno ga izvređala:


"Moje ime se skrnavi zadnjih par dana od osoba koje su mi bili prijatelji 4 meseca. Aneli i ja smo bili prijatelji od početka, ali ja nisam znao ništa o njoj, ja sam stao uz kada je ulazila u sukobe. Ja sam podržao nju i Janjuša, mama,tata sine, ja sam njih stvarno zavoleo pogotovo nju, ali ona se totalno promenila prema meni." - rekao je Uroš u radio-emisiji, a onda su Aneli, Maja i Munjez uleteli u studio.



"On ne poštuje nikoga, bruka majku i oca, pravi nam scene! Mali smrad koji nije dao meni i Janjušu da uđemo u vezu jer je zaoljubljen u Janjuša." - govorila je Ahmićeva besna, vidno izrevoltirana.









"Ovo je degutantno, nije u redu da se ovako ljudi ponašaju, drugarice izdajice." - odbrusio je Uroš Stanić.

"On sve planski radi, provaljen je, i zao." - zaključila je Aneli Ahmić, pa napustila prostoriju.

"Ja sam uvek bio uz nju, borio sam se za nju i Janjuša i podržao sam je u svemu. Ona se druži sa Majom Marinković a kako bi Janjuš na to reagovao. Ona ne razmišlja. Meni kada je mama poslala čestitku, ja sam dobio vetar u leđa da komentarišem mnogo više." - rekao je Uroš.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>